“ХРАНА ОТ КЛАСА” улеснява избора на потребителите с отговор на техните очаквания

Accent Select I 23.02.2012

"ХРАНА ОТ КЛАСА" разработи концепцията си в името на потребителя – за неговото здраве, грижа и спокойствие.

Много често потребителите са затруднени в избора си на качествен продукт, за който вече е гарантирано. Наблюдава се отсъствие на потребителска култура, която води до лош избор и неприятни последици за здравето на хората и техните семейства.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" – www.hranaotklasa.bg разработи концепцията си в името на потребителя – за неговото здраве, грижа и спокойствие. Новият бранд не избира на случаен принцип, а подбира и оценява качествени хранителни продукти, произведени от добрите предприятия в България. Очаква се групите храни да бъдат над 100.

Системата за оценяване на "ХРАНА ОТ КЛАСА" е изградена на база критерии за безопасност и качество на продуктите и социална отговорност на производствените предприятия. Марката създаде 5 стъпки на контрол и следвайки ги една по една, тя се доближава повече до доверието на потребителя.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" избира за продуктите си тези производители, които са изпълнили изцяло нейните тежки изисквания. А които нямат волята и средствата, не им разрешава да произвеждат нейната храна.
Всички производители минават през системата за контрол на марката, за да бъдат потребителите улеснени в своя избор и пазаруването за тях да бъде приятно удоволствие.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" е загрижена за потребителя във всеки момент, дори когато той се спира на щанда в магазина и търси най-доброто за себе си. А брандът несъмнено ще му го осигури – не само за днес и за утре, а дългосрочно!

"ХРАНА ОТ КЛАСА" отговаря на очакванията на хората с намиране решение на проблемите им, като предлага продукти, които нямат компромиси и произведени от най-стабилните производители. 

Leave a Reply