Христина Тушева се съблече за МАХ преди да покори Италия

QM Media I 21.07.2011

Опасните връзки са тема на новия двоен брой на списание МАХ. Специално за него се съблече Христина Тушева, момичето, което еднакво добре се справя с бокса, фрийдайвинга и изкуството. Невероятната фотосесия е дело на фотографа Темелко Темелков и неговия екип. Той е и автор на документален филм за Христина, част от който е сниман в Италия. Очаква се кадри от горещата фотосесия да се появят и в италианските медии преди премиерата на филма.

Коя е Христина Тушева? По образование тя е художник, но преди по-малко от две години открива, че рингът е мястото, на което се чувства истински свободна. Същото важи и за пространствата под водата. Въпреки че продължава да работи като моден стилист към известни български списания, занимава се с фотография, снима се като модел, разработва месечното онлайн издание за мода и изкуство Rich Guys Hunter (www.richguyshunter.com), само преди няколко седмици Христина спечели сребърен медал на Държавното първенство по бокс в категория до 48 кг. Последното е истински спортен прецедент, като се има предвид, че тя започва да тренира бокс и да се състезава на 31 години. Всичко за невероятната й история и предизвикателната фотосесия в новия летен МАХ.

Още от темите в броя:

- Миризмата от световните футболни далавери вече става непоносима. Така мисли спортният експерт Ники Александров и доказва тезата си с факти.
- Завръщането на Стенли. Легендарният фронтмен на Тангра тръгна на турне и подготвя нов албум. Къде се загуби през годините – единствено в МАХ.
- Опасни връзки в порно индустрията. В една хотелска стая се разиграва действието на последния горещ порно хит. След него порното вече не е същото, защото се превръща в изкуство. Репортаж от мястото на събитието специално за МАХ от кореспондента на списанието в Мадрид Ивайло Харалампиев. Той разказва как сексуалното напрежение в стая 33 се покачва от появата на още един мъж. Седемминутният филм Room 33 е част от Hotel, аудиовизуален проект по идея на хотел Casa Camper в Барселона и Boolab.

Плюс: Задължителната порция от новости в света на автомобилите, дизайна, мъжкия гардероб и аксесоари, горещи точки за почивка и личните истории на красиви жени, успели мъже и изпечени мошеници.

Leave a Reply