Христо Мутафчиев след инсулта – корица на МАХ

QM Media I 5.05.2011

Актьорът Христо Мутафчиев, който получи масиран инсулт преди няколко месеца, се завръща под светлините на прожекторите с първата си корица за списание МАХ. Той позира пред камерата на известните фотографи Георги Богданов и Борис Мисирков и за първи път говори за драмата, разиграла се в хотелската стая в Бургас по време на снимките на нов игрален филм. За фотосесията Христо си позволява да запали цигара като артистично намигане към предишния си живот. Пред драматурга Яна Борисова актьорът разказва за първите минути след като е покосен от инсулт, за времето преди и след сполетялото го нещастие, за плановете и мечтите си днес.
Броят на МАХ за месец май е посветен на пътя – пътя отвън и навътре в човека, пътя като духовно пътешествие и като физическо приключение. Шерил Кроул и Ланс Армстронг – две пресечни точки в любовта и диагнозата. Стефан Вълдобрев за автомобилната катастрофа и трансформациите в личен и професионален план след това. Футболната магистрала София-Букурещ и хай-тек номадите. Японският дизайнер Йожи Ямамото, според когото „перфектното е противно”. Лучано Бенетон специално за МАХ – пред Ана Йованович и фотографа Павел Червенков. Режисьорът Камен Калев преди премиерата на новия си филм "Островът" на кинофестивала в Кан.
И още: Къде почиват звездите – семейството на Стинг предпочита медитация в Индия, Ванеса Паради и Джони Деп се гмуркат на Бахамите. Личните маршрути на Миа Сантова и Камен Воденичаров. Къде се крие писателят Маркес.
Мода за пътешественици, тенденции в колите, хай-тек и навигатор за всичко ново и полезно, което може да ви интересува през месец май по света и у нас.
Новият МАХ е на пазара от утре, 6 май 2011 г.

Leave a Reply