Христо Николински

в. Пари | 21.03.2011

 

Христо Николински е новият Country Manager на рекламната мрежа Etarget Bulgaria.
Основното му задължение е да ръководи финансовите операции, свързани с продажбите на "Бтаргет" в България. Той ще бъде и ключовата фигура за връзка с медийните агенции и партньорите в цялата страна.
Професионален опит
Христо Николински се присъединява към екипа на "Етаргет" през февруари 2011 г. Преди това е бил управител на Landminster SP Ltd., фирма, управляваща бутиков хотел и сделки с недвижими имоти. Работил е и като Field Manager в Porsche BG.
Образование
Завършил е Университета за национално и световно стопанство в София, където специализира европейска интеграция и международни отношения.
Лично
Не е семеен. В свободното си време обича да спортува, по-конкретно фитнес. Също така не изпуска хубави филми или театрални представления.
От първо лице
Най-важното, научено по време на образованието
Най-важното, на което те учи образованието, е, че за да постигнеш нещо, трябва да работиш здраво. Доброто образование дава насока за бъдещото развитие в живота и в кариерата.
ключова среща с човек, повлиял на кариерата ви
Може би най-голямо въздействие върху мен оказа собственикът на фирмата, за която работих, преди да постъпя в Etarget. Той е чуждестранен бизнесмен с богат опит и голяма проницателност, който винаги виждаше по-голямата картина на нещата. Много вдъхновяващ човек.
Най-важните качества, които трябва да притежава човек, за да заема вашия пост
Трябва донякъде да задържиш поглед отгоре. Ако задълбаеш във всички проблеми, с които се сблъскваш, само ще си загубиш времето и мотивацията. Но когато гледаш на нещата отвисоко, визията ти няма да се изкривява от ежедневните неща, които трябва да се свършат.
ключова позиция, довела ви до сегашния пост
Мисля, че позицията ми на управител в предишната компания, в която работих, изигра голяма роля за достигане на управлението на Etarget за България, където, вярвам, че ще постигнем големи успехи, защото фирмата има невероятен потенциал.
Най-трудното в управлението на хора
Самата работа с хора е най-трудната част. Всеки човек, всеки служител има своя индивидуалност. Като управител трябва да уважаваш това. А добрият управител знае как да използва различията, така че и компанията, и служителите да са удовлетворени.
компромиси, направени, за да стигнете дотук
Най-разпространените компромиси, които вярвам, че всеки прави, когато иска да има успех, са компромисите със свободното време и личния живот.
Визитка
Etarget
► Etarget предлага целева реклама в интернет на свои клиенти в Словакия, Чехия, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия, Полша, Австрия и България.
► Рекламната мрежа предоставя възможност за реклама на уебстраниците в непрекъснато разширяващата се мрежа от портали и търсачки.

Стр. 21

Leave a Reply