И Карбовски в ТВ7

в. България днес | Венелина ИВАНОВА | 20.12.2012

Бареков на пазар за кадри и догодина

"Мартин Карбовски вече е при нас", похвали се вчера шефът на ТВ7 Николай Бареков.
Водещият на "Отечествен фронт" и "Карбовски: Директно" официално ще започне да води предаванията си в ефира на телевизията след Нова година.
"Откога точно не знам, истината е, че с Мартин сме приятели, но не сме се чували повече от 6 месеца", обясни вчера Бареков. По негови думи той ще продължи да пазарува най-добрите
продукции и водещи и през идната година. На прицел за оголване откъм кадри ще бъдат основните конкуренти Нова телевизия и Би Ти Ви.
"От Нова телевизия единствено остана предаването "Горещо", анализира Бареков.
Въпреки че продуцентите на Карбовски и Венета Райкова са едни и същи, екипът на ТВ7 все още не е водил преговори за "Горещо".
"Имам много висока оценка и за Мартин, и за Венета, и двамата са безспорни професионалисти", отговори Бареков на въпрос дали се цели в трансфер на "Горещо" в ТВ7. "Основно ще инвестираме в праимтайма, съботно-неделните предавания и централните новини, както и в новия новинарски канал "Нюз 7", каза още шефът на ТВ7.
Публична тайна е, че продуцентът Нико Тупарев "коли и беси" в Нова телевизия особено след огромния рейтингов успех на "ВИП" и "Биг брадър ол старс".
В коридорите на телевизията се носят слухове, че собственикът на продуцентската компания "Олд скул’ ще води шефа на Нова Дидие Щосел за коледно-новогодишните празници в дома си в Дубай. "С този воаяж Нико смята да затвърди комфорта си в телевизията", коментират служителите му.
Бареков със сигурност е доволен от факта, че натрива носовете на конкуренцията. Недоволна от случващото се обаче е Люба Кулезич. Кинокритичката преди време работеше за Иван и Андрей в "Междинна станция". Публична тайна е, че тя беше постоянно подложена на негативните им разбори и критики за телевизионните й коментари. "Освен че не й правеха евала, опосумите откровено си я тормозеха", разказват очевидци.
Емблематичното предаване на Иван и Андрей "Сблъсък", което не е в ефир над 2 г., отново ще изведе опосумите пред прожекторите. Стартът им като водещи е в средата на февруари, когато ще тръгне и предаването им "Междинна станция". Обществено достояние е и омразата, която Кулезич изпитва към Мартин Карбовски. Поводът е изпратен от него за нея есемес, който тя показа от екрана на ТВ7. Текстовото съобщение гласеше "дърта рейтингова ку.ва".

Стр. 6 

Leave a Reply