И Нова телевизия ще готви

в. Дума | 30.05.2011

 

Нова телевизия е подготвила вкусни часове за зрителите пред екрана. От 6 юни всяка делнична вечер по една известна българска личност ще приема в дома си други звезди. Домакинът ще има задачата да направи за гостите си парти, на което съпричастни ще станат и зрителите на Нова ТВ.
Според формата всеки понеделник ще се появяват пет нови лица, които в края на работната седмица с гласуване помежду си ще излъчват победител, а наградата за него ще е почетен плакет “Перфектният домакин".
Победителят ще трябва да е не само умел кулинар, но и да забавлява гостите си, да бъде интересен и провокативен, да бъде различен и нестандартен, споделят критериите си от екипа на предаването.
Първите кандидат-готвачи са Иван Лечев, Димитър Ковачев -Фънки, Вики от “Мастило", Свилен от “Остава", Райна, Графа, Божана Филипова, Маги Желязкова, Дим Дуков, Евгени Минчев, Сашка Васева, Цветелин Кънчев, Георги Мамалев.
През цялото време в ефира на “Черешката" ще е готвач-консултант, за когото преди време телевизията обяви конкурс с условието да бъде артистичен, весел и талантлив.
Организаторите се похвалиха, че сред желаещите да съветват знаменитостите в кухнята са кандидатствали хора от цялата страна. Сред кандидатите за слава е имало кранист, миньор, каскадьор, зъболекар, психолог… До дни ще стане ясно кой е спечелил симпатиите на екипа и ще е постоянна част от шоуто.

Стр. 5

Leave a Reply