Ink. BAR- новият бар в центъра на София!

Диляна Калинова I 10.04.2013

барът се намира на Славянска 36

Столицата се сдоби с ново място, което предлага релакс, зареждаща музика и разбира се… коктейли ;) Ако се чудите как да потушите работните страсти, или да изпиете по бира с приятели- Ink. BAR ви очаква. Той ще ви очарова, защото определено е приятно и нестандартно място за забавление. Тук ще откриете ритмични звуци, усмихнати и позитивни хора и богато меню.

Каква е концепцията на Ink. BAR?

Идеята на Ink. BAR е всеки, прекрачил прага да се почувства като у дома си. Именно това е мястото, в което да избягаш от еднообразното си ежедневие, да се заредиш с положителни емоции и да прекараш някой- друг час в хубава атмосфера. За мястото можем да кажем, че е уютно, с нестандартен вътрешен интериор, който предразполага към релакс. При това е в центъра на София;)

Посетителите могат да избират между мека мебел и маслинено зелено през деня, или високи барове с мастилено лилаво през по- късните часове. Решението е ваше, хубавото е, че Ink. BAR ви предлага и двете. Заведението предлага ароматни чайове и капучино, а също и топъл шоколад. Няма как да подминем и страхотните коктейли на бара, които ви гарантират добро настроение за цялата вечер.

Усмихнат персонал, нестандартна атмосфера, дърво, приглушена светлина, качествена музика като фънк, джаз и чил музика- всичко това ви очаква в Ink. BAR на ул. Славянска 36!

Може да разгледате тяхната Фейсбук страница: www.facebook.com/inkbarsofia , както и да направите соята резервация на тел: 088 504 7789 

Leave a Reply