Иновативен продукт срещу кражби

Интер Експо Център I 25.02.2013

Секюрити Експо 2013 се нарежда сред най-реномираните изложения за сигурност и охрана в света заради иновативните и уникални продукти и услуги, които представя на българската публика

Изложението ще представи световен иновативен продукт за защита от крадци. Продуктът е немски и представлява мъгла, която се задейства чрез датчик за движение. Датчикът се активизира, когато в охраняваното помещение влезе неоторизирано лице, засича го и спуска мъгла, от която лицето се обърква и губи ориентация. Продуктът е особено подходящ за магазини, складове, трезори, банки, хотели, също така и за дома. Абсолютно безвреден е за хората и освен объркването на крадеца, докато е в помещението, нищо друго не се случва. Мъглата не въздейства по негативен начин на техниката в помещението.

На XX юбилейно международно изложение за сигурност и охрана Интер Експо Център (http://iec.bg/bg) и фирмата вносител са подготвили стъклена стая, за да направят демонстрация на живо. Всеки желаещ ще може да се възползва от демонстрацията, за да усети как се чувства крадецът.

Секюрити Експо 2013 (http://iec.bg/bg/event/24/security-expo)очаква своите партньори и гости от 6 до 9 март 2013 г. и ще се проведе паралелно с изложбите: MachTech&Metal (http://iec.bg/bg/event/39/machtech-metal)- машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM (http://iec.bg/bg/event/40/ifam)- автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA (http://iec.bg/bg/event/41/intronika) – електронна промишленост и телекомуникации; PLAST (http://iec.bg/bg/event/42/plast) – пластмасова и каучукова промишленост; Transport & Logistics (http://iec.bg/bg/event/23/transport-i-logistika) – транспорт и логистика (6-8 март).

Актуална информация за събитията следете на сайта (http://www.iec.bg/) на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562). 

Leave a Reply