Инспектори в поли

сп. Бела | 2010-02-25 

ЧЕТВЪРТА СЕРИЯ НА ГОЛЯМОТО ПРЕБРОЯВАНЕ

Три години поред всяка зима Инспектор Енджой и Мистър Зи завладяват пътищата на България с неповторимите си супер автомобили, за да проверят кой какво слуша в натоварения трафик на страната. Залагат обикновено на марката "Шевролет", защото са тежка-ри и разбират от коли. Забавляваха шофьорите и раздаваха награди на всеки, който в правилния момент беше на правилната честота – Z-Rock u N-JOY. Тази година решиха да поверят тази нелека задача на супер вихрушките инспектор Енджой – Нана, и агент Зи рок – Ботева, защото се еманципираха, решиха да си починат и да видят дали пък наистина жените стават за всичко. Партньор в тазгодишната надпревара с времето е
суперсигурният и качествен "Шевролет Круз", получил максималните пет звезди за безопасност в Европа и награден за най-добър автомобил в Централна и Източна Европа.
С любопитство следим развоя на четвърта серия от
ГОЛЯМОТО СЛУШАТЕЛСКО ПРЕБРОЯВАНЕ Този път с инспектор Енджой – Нана, и агент Зи рок – Ботева. Играта е насочена към трафика и обществените места. Периодът на инспектирането е от 1 февруари до 12 март, а градовете са 32, където се слуша радио N-JOY, и 13 града за радио Z-Rock. Тази година двете дами не само инспектират улиците, но влизат в офиси, магазини, складове, работни места, за да преровят всяко кътче, в което подозират, че се слушат правилните радиостанции. Естествено, за да наградят хората и за да стане весело! Естествено, ще има и арестувани – случайни, замръзнали от чакане граждани, които ще изпитат лукса на "Шевролет Круз", който ще ги отведе до желаното място със скоростта на светлината и удобството на богоизбраните. Ще пийнат кафе и ще получат днешния вестник и любимото списание. И после как да искаш да не си арестуван?! За всеки, който не успее да се докосне до "нежната инспекция" лично, предлагаме да слуша радио N-JOY и да не сменя радио Z-Rock, където ще се случват неподозираните срещи!

Стр. 85

Leave a Reply