Intelday Solutions е сред петте финалиста в категория за най-добра регионална кампания в международния конкурс за PR награди SABRE 2009

Intelday Solutions I 2010-04-15

Intelday Solutions получи номинация за най-добра кампания за Източна Европа в международните PR награди EMEA SABRE 2009. Aгенцията участва с проект за кампания, целяща да промени нагласите на българското общество към имигрантите в страната. Кампанията „Имигранти: За всеки има хляб под слънцето” се реализира по проект на Европейския интеграционен фонд и Министерството на труда и социалната политика на България, с партньорството на Асоциация за интеграция на бежанци и мигранти.

Общият брой на кандидатурите за EMEA SABRE 2009 във всички категории надхвърли 2000 от 28 страни.

Агенцията на Източна Европа ще бъде обявена на тържествена церемония на 26 май в Лондон, където ще бъдат раздадени всички награди EMEA SABRE 2009 в отделните категории. Събитието ще се състои в най-големия Арт център в Северен Лондон – The Roundhouse – място, където са пяли Джими Хендрикс, Пинк Флойд и други звезди.

Intelday Solutions е носител и на Световна златна награда за PR на IPRA (Международнатата организация на PR специалистите) за социалната кампания на УНИЦЕФ – България за превенция на птичи грип.

Intelday Solutions е българска компания за пъблик рилейшънс и реклама, създадена през 2001 г. Специализирана е в корпоративен, международен, здравен и социален PR, връзки с институции, управление на корпоративна история на национално и международно ниво.

Компанията е пълноправен член на Българската асоциация на PR агенциите, Асоциацията на рекламните агенции в България и асоцииран член на Българската уеб асоциация.

Leave a Reply