Интересът към B2B MatchMaking 2014 нараства

Интер Експо Център  I 22.01.2014

През 2013 г. участие в В2В MatchMaking взеха 64 български и чуждестранни фирми

По време на международните специализирани изложби MachTech & Metal, IFAM и Intronika за втора поредна година ще се проведат двустранни бизнес срещи за коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми – B2B MatchMaking.
Инициативата се организира от Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес. През 2013 г., в рамките на един ден от изложението, участие в В2В MatchMaking взеха 64 български и чуждестранни фирми.
През 2014 г. за около 10 дни регистрираните участници в това професионално събитие са вече близо 30 фирми от България, Германия и Италия. Интересът от страна на български фирми продължава да расте с всеки ден.
На специализираната интернет страница http://www.b2match.eu/imm2014/pages/home всеки желаещ да вземе участие може да се регистрира, да публикува профил на компанията си, нейните интереси, както и да заяви срещи с интересуващи го фирми от бранша. Крайният срок за тази регистрация наближава – датата е 16 февруари 2014 г. Следващият етап включва потвърждаване на приетите срещи и изготвянето на график за тяхното провеждане в деня на събитието 6 март.
Още информация можете да намерите на сайтовете на изложбата MachTech & Metal, на сайтът на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

Leave a Reply