Интервю с Максим Бехар, PR експерт

Дарик радио, Ники Кънчев Шоу | 2009-12-10

Максим БехарВодещ: Днес рожден ден има нашия приятел Максим Бехар. Вече беше поздравен от сутрешния екип от колегата Иво Райчев, но и ние искаме на живо да поздравим Максо. Макс, честит рожден ден.

Максим Бехар: Ники, много ти благодаря на тебе, на слушателите на Дарик и на всички, които смятат, че са ВИП-ове. Това са вашите слушатели всъщност. Всички тези няколко милиона слушатели на Дарик са ВИП-овете, които слушат доброто радио.

Водещ: Тръгна си Стефан Димитров, който навърши 60. И ти ли ставаш на 60, така разбрах.

Максим Бехар: Не, на доста По-малко, на 54, но се чувствам прекрасно.

Водещ: Гониш, гониш.

Максим Бехар: Да, гоня ги, факт. Всъщност когато станах на 50, не знам дали си спомняш, ти беше на рождения ми ден в Радисън, тогава казах, че започва обратното броене и по тази логика би трябвало да съм на 46.

Водещ: Точно така. Бенждамин Батън, невероятната история написана от Франсис Скот Фицджералд. Питах Стефан и сега сериозен въпрос и към теб. Това, което знам от Колегите и виждам с очите си – че те обичат хората. Защо?

Максим Бехар: Това е защото аз ги обичам много и във всяка една минута, във всеки един час, във всеки един ден това, което правя го правя с огромна обич. Не винаги по най-добрия начин, разбира се, понякога греша, често греша. Но го правя с огромна обич към хората, към моите приятели, към моите колеги особено, клиенти. И просто обичам света, обичам да живея и хората край мене.

Водещ: Много често работиш за големи марки, най-големите примерно в България. Какво е това усещане, как го възприемаш ти?

Максим Бехар: Първо доста голяма отговорност и второ голямо предизвикателство, което за мен е много приятно, тъй като големите клиенти, големите марки, големите компании вдигат летвата пред тебе постоянно и ти имаш предизвикателство да скачаш постоянно по-високо или да тренираш или да се учиш. Представи си, че преди 10 години си скачал 2 метра и сега скачаш пак 2 метра. Това е безумна скука. Това означава страхотна сивота. Има и такива хора, разбира се, да са живи и здрави. Въпрос на възприятие, въпрос на цели. Но ако аз тази година скоча 3 метра, искам догодина да скоча 3.50.

Водещ: Добре. За последно се видяхме професионално на сцената на ВИП Брадър, където представи голямата марка Лили Иванова. Какво още не знаем за нея?

Максим Бехар: Ами това също беше едно от големите предизвикателства, тъй като когато се видяхме с тебе деня преди заключителното шоу на ВИП Брадър аз ти казах, че съм аматьор и даже тази година ми върви малко на аматьорщина, не съм писател – написах книга, даже сега пиша втора. Не съм водещ, обаче продуцирах, или не съм продуцент, но продуцирах и водих част от феномалното шоу на ВИП Брадър тази година. Това беше голямо предизвикателство наистина. Не съм чак толкова близък с ВИП марката Лили Иванова. Само това, което мога да ти кажа, е че тя изненадва постоянно и съм сигурен, че следващата година тя ще изненада всичките тези няколко милиона фенове, които има в България.

Водещ: тоест не си човека ти, който е пратил НАП там, така да се каже.

Максим Бехар: Не, но поддръжаме много добри отношения с нея и аз съм с огромно уважение пред таланта й и пред начина, по който тя се държи пред публиката. Уважавам много Лили Иванова и колкото повече българи се стараят на тази възраст и с тези възможности да постигнат нещо повече, толкова по-добре ще бъде за България. Толкова по-бързо България ще бъде наистина в Европа. Ние сме в ЕС и винаги сме били в Европа, но всички знаем, че по отношение на стандарта, по отношение на пазара, бизнес развитието ни трябват още едно-две поколения.

Водещ: Така е. весел ден днеска и хубав купон. Пуснахме Джо Майър специално за теб, разбрахме, че ще ти свири довечера в офиса. Какъв му е хонорара?

Максим Бехар: Хонорара на Джо е тайна, обаче много оценявам това, което пуснахте сега за мен. Искам да ти кажа, че обичам радио Дарик, защото обичам колегите в него и хората в него. Те са едни от най-добрите ми приятели и това означава, чеобичам и слушателите на радио Дарик.

Водещ: Да, ама всяка сутрин се събуждаш с Дюзев и Райчев, тройка правите.

Максим Бехар: Първо се събуждам с Дарик в 7:01. Това са новините. И тогава в следващата 1 минута ми се включва Дарик до леглото. След това към 8 часа влизам под душа, където имам много сложна hi-tech уредба, която се командва от спалнята ми обаче, но вътре има 4 колони в самата баня и там слушам Дарик, там слушам Мишо и Иво и изпитвам огромно удоволствие, от години. знам всичките ви гости, знам всичките лафове, знам кой какво е казал и много се кефя сутрин. Зарежда ме и ми прави деня различен.

Водещ: Благодаря ти, Максим Бехар, честит рожден ден Максо о т всички нас, от цялото Дарик.

Leave a Reply