Юнайтед Партнърс обявява промени в мениджмънта на компанията

Dnevnik.bg PR Сфера I 4.04.2012

Юнайтед Партнърс, водеща компания в сферата на стратегическите комуникации днес анонсира, че става сто процента собственост на основателя и мажоритарен досега собственик Мария Гергова.

Промени в структурата на компанията няма да настъпят. "Ще работим в посока непрекъснато развитие и усъвършенстване на услугите и екипа на Юнайтед Партнърс", за да заздравим лидерската позиция на агенцията. Фокусирани сме върху дигиталните комуникации и стратегическо консултиране. Най-важно за нас е високото професионално обслужване на нашите клиенти. Един ден е успешен, ако сме добавили стойност към дейността и бизнеса на нашите клиенти и партньори" каза Мария Гергова, управител и собственик на Юнайтед Партнърс.

Гергана Василева, досегашен съсобственик и управляващ партньор на Юнайтед Партнърс, продава своите дялове в компанията на Мария Гергова, но продължава да ръководи London School of PR. "Когато започнахме преди 15 години, PR беше непозната дума в България. Беше невероятно преживяване да развием тази професия и съм благодарна на всички хора, с които работихме заедно – колеги, партньори, клиенти, приятели. Аз обичам предизвикателствата и сега очаквам с нетърпение началото на следващите ми начинания, което ще бъде официално оповестено през май тази година", каза Гергана.

Създадена през 1997 година, Юнайтед Партнерс е водеща агенция в България в сферата на комуникациите. Сред клиентите на агенцията са P&G, Western Union, IBM, Lavazza, Johnson Wax, ING Животозастраховане и Пенсионно осигуряване, Nestle, Enira, Максима България. Агенцията е носител на много национални и международни награди в сферата на комуникациите. Юнайтед Партнърс е партньор на няколко специализирани международни вериги и благодарение на техния опит и подкрепа, както и на страхотния екип в България, успяваме да предлагаме задълбочен анализ, стратегически подход и отлично изпълнение както на краткосрочни, така и на дългосрочни стратегии и кампании.

"Радвам се, че в Юнайтед Партнърс всички колеги са много добри професионалисти, креативни и енергични, с аналитично мислене, нестандартен подход и желание да се учат и да са в крак с новостите и всичко това в полза на нашите клиенти", коментира Мария Гергова.

Оригинална публикация 

Leave a Reply