Ивайло Захариев за проблема с наркотиците пред МАХ

QM Media I 31.01.2012

Звездата от „Под прикритие” е първата корица на малкия формат на култовото италианско списание у нас

Актьорът Ивайло Захариев, който нашумя с главната роля в сериала на БНТ „Под прикритие”, за първи път говори откровено за проблема с наркотиците, смъртта и религията в първия брой за 2012-та година на култовото мъжко списание МАХ. Освен любопитни откровения за личния му живот и новия проект „Изход”, Захариев разкрива тайни около работата си в сериала, личния си живот и връзката му с Бог.

Новият брой на българското издание на най-популярното италианско списание МАХ е в променен малък формат, удобен за зимните ваканции. Издателите обещават, че и през август българският МАХ ще бъде излезе в травъл формат и ще се продава на атрактивната цена от 3,90 лева. През останалите месеци от годината МАХ ще излиза в традиционния си голям формат.

В новия брой на МАХ читателите ще научат повече за тайните и скандалите на най-известните президенти. Какво се случва в кабинетите и в спалните им и как това се отразява на политиката, която водят. Анализът е на създателя на в. „24 часа” и автор на МАХ журналистът Валери Найденов.

Кои са най-големите играчи по света и у нас напоследък читателите на МАХ ще разберат от над 20-те страници с истории за пари, жени, високи скорости и измами.

На страниците в темата ИГРАТА гастролират футболната легенда Зидан, музикантът Голди, топмоделът Верушка, актьорът Джони Деп, китаристът Антонио Форчоне и други личности, за които се говори и които не се страхуват да рискуват, играейки със себе си и другите.

Leave a Reply