Иван и Андрей дълбоко в академичните води

в. Труд | Соня СПАСОВА | 2010-05-11

Истинско задръстване в аулата на НБУ предизвикаха вчера Иван и Андрей. Десетина години след като са търкали за последно студентските банки, двамата изкараха два часа в университет. Целта на занятието този път беше младежите да ги разпитат за работата им, а пък водещите да чуят какво иска студенцията от телевизията.
При следващата ни среща ще трябва да късаме билетчета, пошегува се Андрей. А Иван обясни, че сигурно на половината присъстващи преподавателят им Етиен Леви, с когото те работеха в “Мюзик айдъл", е обещал да им даде изпита по-лесно. Главният редактор на шоуто им Мирон Крумов пък изчисли, че когато двамата опосуми са стартирали тв кариерата си преди 12 години, младежите в залата сигурно са гледали “Банани с пижами".
“През 1999 г. взехме заем от един приятел, за да си направим с Иван фирма. Е, с 4000 лв. от тях си купих кола, но си взехме и компютър, както и телефон с факс, който още ползваме", върна се в спомените Андрей. Офисът им бил в детската му стая, а във фирмата работели само те двамата, плюс майка му, която им приготвяла обяд.
Палавата Бианка пък предизвика младежите да изпеят “Туду-тудууу", като им обеща да свали костюмчето си на супержена. Няколко младежи веднага се втурнаха да изпълнят задачата. Но въпреки сполучливите опити, блондинката така и не направи стриптийз.

Стр. 24

Leave a Reply