Иван и Андрей гласят еротично предаване

в. Стандарт, Weekend | Иваничка ТОДОРОВА | 30.04.2011

Двамата планират документално риалити и нова концепция на вечерното си шоу

Да седиш вечер с дистанционното в ръка и да търсиш забавления по каналите – това е любимото занимание на повечето българи. Само дето отскоро нищо ново не може да изненада зрителя. Сменяш канали, сменяш канали – едно и също. Скука. Има обаче и такива, чиито глави не спират да раждат идеи. Особено в продуцентския бизнес. Още преди да е свършил този медиен сезон, трябва да сме готови за следващия – провокативен и нов. Това е веруюто на Иван и Андрей и компанията им "Междинна станция". По папките в офиса вече зреят няколко проекта и въпросът е коя телевизия ще ги купи, за да видят бял свят. Пред "Стандарт" Андрей Арнаудов призна, че усилено се готвят за еротично шоу. Идеята, която не е особено разработена у нас, дошла от изключително известна дама. Коя е тя? Може би ще разберем наесен. Двамата умуват и върху популярния в цял свят формат доку-риалити – поредица документални филми. Ще променят и вечерното си шоу. "Не харесвам доста неща в шоуто. Тясно ми е. Искаме да го изменим тотално. Имаше добри години преди кризата, когато парите бяха повече в телевизията, а фирмите по-малко. 2008-а животът ни се виждаше песен. Имахме три продукции в Сърбия, правехме "Това го знае всяка хлапе", "Мюзик айдъл", "Сблъсък", две предавания по "Фокс лайф" – общо около 12 предавания. Сега не е така, но никога не сме падали под минимум, който да ни пречи да си поддържаме фирмата", обстоятелствено обяснява Андрей. Те вече не работят в западната ни съседка. Фирмата им там съществува, но екипът е разпуснат. Това обаче не означава, че са се отказали от чуждите пазари. Кроят планове и за там. "Мислим пак за Сърбия, защото вече имаме опит. Пък и аз, покрай неуспешния опит в личния си живот научих сръбски и ми е лесно да общувам", смее се Андрей.
***
С Туре Линдхарт снимат “Островът"
Като на майтап приемат предложението на режисьора Камен Калев да се снимат в "Островът". Там играят себе си. На сцената били с Любен Дилов-син и една от чуждестранните звезди – Туре Линдхарт. "Камен ни покани на снимки, но ни предупреди, че тази сцена може да я няма, ако не се получи. Бяхме убедени, че ще падне. Но ни звънна преди две седмици да ни каже, че премиерата е в Кан и ни кани да отидем заедно. Учудихме се, защото бяхме сигурни, че кадрите с нас са изрязани!". На снимките било много весело и противно на очакванията лафовете не ги пускали те, а Туре. Все още обаче не са гледали филма. И по време на премеждията си пред камера не успели да зърнат дори за миг красавицата Летисия Каста.
***
“Левски" forever
"Дори "Левски" да играят във В група, пак ще съм за тях." Надали има човек, който би се учудил на тази реплика на Андрей. Общата им страст по синия отбор с Иван е известна. Андрей обаче от години не е стъпвал на стадион заради интереса на желанието на всички да си говорят с него. "Особено ако мачът е скучен", допълва той. Преди години с Иван не са пропускали мач нито в София, нито в провинцията, нито в чужбина. Сега обаче гледат на телевизора. "При нас е наследствено от дядовците ни. Смея да твърдя, че няма човек, който да е от стара софийска фамилия и да е от ЦСКА", удря под кръста червените фенове очилатият водещ.
***
Хоби: История и политика
Още от малък Андрей бил убеден в две неща – че ще бъде водещ и политик. С едното от години се справя добре. За другото обаче все още няма нищо налице. "Смятам, че когато навляза в една възраст, която още не е сегашната, въпреки че ставам все по близо до нея, ще направя нещо. Политиката и историята са ми хоби. Когато му дойде времето и смятам, че мога да свърша нещо полезно, ще го направя. Колкото повече успели хора, които се грижат за себе си и дават заплати на други, влязат в политиката, толкова по-малко млади анонимни комсомолци, които са готови на всичко, ще седнат зад банка в парламента. Моето време обаче още не е дошло. В интерес на всички ни е властта да се справя по-добре, защото държавичката ни не е много ок. Най-страшното е, че не се осъзнава, че след 50 години буквално няма да има българи. Аз нямам много право да говоря за това, защото нямам дете, но трябва да има много преференции за семействата с повече от 1-2 деца. И трябва по всякакъв начин младите да се стимулират да се върнат и да останат", гради визията си за бъдещето Андрей.

Стр. 5

 

Leave a Reply