Иван и Андрей сбъднаха голямата си мечта

сп. Хай клуб | Анна МЛАДЕНОВА | 2009-12-17 

Шоуто на Иван и АндрейАко някои от вас още не са си отговорили на въпроса защо Иван и Андрей напуснаха bTV и се отдадоха изцяло на Нова телевизия, ето отговорът: защото именно нейният ефир сбъдна голямата им мечта – да имат собствено късно шоу. То носи името "Шоуто на Иван и Андрей" и е типично вечерно шоу с всичките му присъщи елементи. Телевизията залага именно на двамата продуценти и водещи за проекта, който, както каза програмната директорка Олга Лозанова, е бил "общата им цел още отначалото". Тя обясни, че Иван и Андрей "няма да изневеряват на стила си, но ще заложат на едно по-зряло поведение. Двама мъже, станали на тридесет, които не са изгубили чувството си за хумор и ще забавляват зрителите в присъствието на интересни гости". Самите водещи обявиха, че интервютата им ще бъдат по-различни, защото ще дават възможност на гостите да разказват за себе си чрез своите истории, и много известни хора при тях ще бъдат представени по различен начин. "Всяко предаване, в което сте ни виждали досега, е изисквало от нас нещо различно като поведение в зависимост от формата. Това шоу е нова роля за нас – обобщава Иван. – Освен това за разлика от всички такива вечерни шоута нашето ще има двама водещи, a не един.
Целта му е вечер, докато го гледат, хората да се разтоварят от всички лоши новини, които са чули през деня, и да си легнат усмихнати. Ще запазим и девиза си "Няма невъзможни неща" -уточнява той.
Новият член на екипа на "Междинна станция", който отговаря за гостите и за интервютата в предаването, е Антон Стефанов, който сам призна, че е напуснал дългогодишната си работа във вестник "Седмичен труд", за да приеме предложението на Иван и Андрей. "Реших да приема, защото вярвам в тях и в перспективата много години да работим заедно. Искаме в нашето шоу да се раждат новини." Отговорник по музикалната част съвсем очаквано пък е Дони, който е избрал бенда и танцьорите на шоуто. Бендът носи еднозначното име "Музикантите" и включва група "ТЕ" и още петима инструменталисти. Солистка е певицата на "ТЕ" Преслава Пейчева, а бившите айдъли Ясен Зердев и Веселина Попова са бек-вокали. Балетът в шоуто не е стандартният женски, а сред тях има и мъже. Той се казва "Танцьорите" и събира някои от добре познатите ви лица от VIP Dance. Друго интересно е, че това е единственият проект, с който Иван и Андрей се ангажират напълно като водещи. Ще останат продуценти на "Станция Нова", но там заместник на екрана ще им бъде Витомир Саръиванов, който освен че ще поеме любимия им "Сблъсък", ще участва и в другите части на предаването. За последната част на съботния осемчасов блок – от 17.00 до 18.00 часа, продуцентите имат идея за абсолютно ново лице – дама, която не е толкова известна.
Запитани дали са имали трудности с привличането на гостите, Иван и Андрей казаха, че е било много по-трудно "в "Сблъсък" да накараш някой да дойде да се кара на ринга с риск после хората да го намразят". А на въпроса дали ще се опитат да вземат зрителите на "Шоуто на Слави" с втората половина на своето, която ще се засича с първата част no bTV, Иван каза: "Не мисля, че има нечии зрители, просто хората решават какво да гледат." Олга Лозанова пък допълни: "Не го правим заради прословутото делене на зрители и заради войни в ефира. Всъщност точно когато ще е нашата сериозна част, ще е забавната част от предаването на Слави. Те са различни и всеки може да избере какво да гледа. Всяка телевизия се развива по своята логика."

ОЩЕ НЕЩО

Публиката в шоуто е с покани, а не с билети.
Слоуган на рекламната кампания беше ..Двама мъже наполовина – облечени наполовина в костюми и във футболни гащета. На шеговития въпрос дали заради слоган, двамата ще се облекат и надолу в ефир, в същия тон водещите се пошегуваха. че стилът им ще е нещо между Бисер Киров и Евгени Минчев.

Стр. 17

Leave a Reply