Иван и Андрей се разделят

в. Седмичен Труд | Таня ПУШКОВА | 29.12.2010

Ясновидка предрече това преди 2 години

Иван и Андрей се разделят – с тази новина, излязла от техните усти, водещите на вечерното шоу по Нова телевизия изненадаха зрителите си. Доколкото могат да са сериозни, те признаха, че вече са се изчерпали: "Струва ни се, че сме изчерпани откъм общи изяви на екран. Може би ако сме поотделно, ще представим по-интересни продукти на зрителите." Това признание "опосумите" направиха точно на първия рожден ден на шоуто -14 декември, така че ако това бе станало на 1 април, можеше и да не им вържем вяра.
Иван и Андрей работят по общи проекти от 12 години насам, а се познават, откакто са стояли на първия чин в първи клас. Те винаги са демонстрирали своето близко приятелство и обещаха, че тяхната раздяла в работата няма да повлияе на близките им отношения. Въпреки че са отскоро в ефира на Нова тв, двамата водещи припомниха на зрителите всичките си съвместни изяви, датиращи от 1998-ма.
Кариерата на Иван и Андрей започва в кабелния канал "Демо", когато 18-годишните младоци са лица на тийнейджърско предаване. После се прехвърлиха в телевизия "Ден", където развиха собствената си концепция на предаването "Сблъсък".
С успешния формат те бяха поканени да работят в bTV в сутрешните часове в неделя. След почти десетилетие в медията, миналата година "опосумите" се прехвърлиха в Нова, където с вечерното си шоу станаха конкуренти на Слави Трифонов и предишните си работодатели от bTV.
Преди по-малко от две години ясновидката Ивелина Христова предрече, че Иван и Андрей ще се разделят заради бизнес интереси. Тя пророкува, че това ще се случи през 2011-а. Сега на дневен ред стои въпросът, дали общата им рожба – компанията "Междинна станция" ООД, ще си остане обща.
Въпреки заявения телевизионен развод, двамата са категорични, че той няма да се отрази на личните им отношения. В коледното си шоу те отново демонстрираха трогателна близост и взаимно се будалкаха за слабостта си към чашката.
"Чувстваме се като футболисти, на които са им позволявали няколко години само да обикалят стадиона, а сега ще им дадат и топка" – така с чувство за хумор започна пресконференцията на Иван и Андрей по повод началото на съвместното им шоу по Нова преди една година. Тогава двамата водещи уточниха, че няма вечерно шоу в света, което да се води от двама души.
Съвсем скоро май вече ще гледаме шоу "Иван БЕЗ Андрей", или обратното, коментират интернет сайтовете.

Стр. 2, 3

Leave a Reply