Иван Юруков

в. Пари | 28.02.2011

 

Иван Юруков е новият изпълнителен директор на SUN Media Services, водеща агенция за пълно медийно обслужване, част от групата на
Професионален опит
Юруков има повече от 19 години опит в управлението, планирането и изпълнението на маркетингови и комуникационни стратегии. Специалист е в медийните услуги и проучвания. Развива кариерата си като медиен директор в Mondial Promotions S.A., Leo Burnett Ltd, BBSS Gallup International (19921997 г. ), директор "Маркетинг и продажби" в Нова телевизия (2000-2001 г.), дългогодишен изпълнителен директор на MediaHelp Ltd (2002-2008 г.). Заемал е позицията маркетинг директор на TV2 Group (CME Bulgaria – PRO.BG, RING. BG и PRO.FM).
От началото на 2010 г. отговаря за медийните услуги на SUN Media Services и за развитието на медийните стратегии на клиенти в рамките на групата на MAG Communications.
Образование
Магистър по икономически мениджмънт в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"
SUN Media Services
SUN Media Services е водеща агенция за пълно медия обслужване. Предлага медия обслужване и управление на рекламните инвестиции. Компанията се занимава с проследяване на динамиките на аудиторията и пазара, търсене на ефективни възможности и сътрудничество с медиите.

Стр. 12

Leave a Reply