Излезе новият брой на списание BUSINESS Lady

Aгенция за публични комуникации ПРофайл I  22.03.2011

BUSINESS Lady е списание от деловата жена за деловата жена. Изданието предлага на съвременната делова дама онова, от което тя има нужда, за да се развива още по-успешно. Ако до вас не е достигнал първият брой на изданието, то е, защото първоначалната концепция предполагаше неговото разпространение само до ОГРАНИЧЕН СПИСЪК с дами. Обратната връзка, която получихме, ни доведе директно при ВСИЧКИ онези дами, които вече имат зад гърба си или тепърва им предстоят множество професионални успехи и признания.
Нашата цел е да запознаем читателите с добрите практики на успелите дами в различни сектори у нас и в чужбина, които да служат за пример на всички онези, тръгнали по пътя към големия успех. Ще им помогнем да открият или да проектират себе си така, както биха искали да изглеждат след няколко години. Ще ги мотивираме достатъчно, че да успееят да превърнат колебанията си и несигурността в собствените сили и възможности в реални резултати, в лични и професионални постижения. В BUSINESS Lady ще откриете множество актуална, полезна и интересна информация, споделена от едни от най-успелите и наложили се женски имена в българския икономически, политически и културен живот.
На страниците на втория брой на BUSINESS Lady ще видите какво мотивира най-известния български политик в Европа – г-жа Меглена Кунева да продължава работата си в посока изграждане на позитивния имидж на страната ни. Ще ви запознаем с професията „Първа дама” в ексклузивно интервю с г-жа Зорка Първанова. От г-жа Мая Цакова, която е редакционен консултант и лице на втория брой на BUSINESS Lady, ще научим кои са стойностните неща в живота, които наистина си заслужава да преследваме, кога една дама е успяла и каква е ролята на жената в съвременното общество.
Ще научим как се прави градивна и резултатна политика в България и какви са възможностите за демокрация у нас. Доротея Николова разказва до колко еманципиран е банковият сектор в страната, как се управлява банка у нас и какъв е финансовият рейтинг на България. От Соня Култуклиева ще узнаем какви са проблемите на българския туризъм и възможностите за тяхното разрешаване, както и дали България успява да се позиционира правилно пред света. От Ирина Алексиева ще разберем как се изграждат новите политици у нас и през какви обучения преминават, както и кои са основните качества, които трябва да притежава успешният журналист.
Ще узнаем какво е чувството да стоиш на покрива на света, както и с какво се занимава женската структура на управляващата партия ГЕРБ и какви са основните й цели. Заедно с Детелина Смилкова ще погледнем на икономическата криза през призмата на образованието и ще узнаем как да накараме бизнеса да участва акитвно в образованието и квалификацията на служителите си. Какви са трудностите пред българския спорт и за това как да мотивираме новите поколения да спортуват и да се състезават за България. И този път не сме забравили да ви представим женски клуб, а именно ZONTA International. За стилистика и мода разговаряме с едни от най-известните имена у нас. Разбира се, не пропускаме и времето за релакс, мода, йога, любопитни дестинации и много друга полезна информация, споделена от дами, намерили своето професионално поприще. Ще прочетете за лицата в рекламата, за особеностите на бранд мениджмънта, за тенденциите в дерматологията, за мястото на жената в адвокатския бизнес, за спецификите в рекламата и ПР-а – всичко от известни, популярни и доказали се имена от бизнеса, политиката и икономиката. Сред представените в броя дами са още Нина Хаджийска, Дора Блек, Петя Колчева, Мая Манолова, Албена Йорданова, Аля Милушева, Кремена Халваджиян и много други. Очаквайте следващия брой в средата на април.

Екипът на BUSINESS Lady

Скъпи читателки,

Пред вас е новият брой на списание BUSINESS Lady. Мисля си, че неслучайно Второто издание на списанието излиза през най-красивия месец на годината – месеца на жената, месеца на пролетта, на цветята, месеца на новото начало и надеждата… В този брой сме се опитали да ви срещнем с интересни и забележителни жени. Някои от тях са световно известни, други по-малко популярни, а трети са в началото на кариерата си. Но, колкото и да са различни на пръв поглед нашите събеседнички има нещо, което обединява всички тях и то е изключителният им професионализъм, отдаденост на професията, твърдост при отстояване на позициите им. Те са жени с характер и самочувствие, с харизма и чар, които работят неуморно и вярват в собствената си кауза.
Нека прочетем техните истории, нека се потопим в техния свят, нека почерпим от техния опит. А дали утре няма да разкажем и вашата история – напишете ни я!

Приятно четене
Мая Цакова
Първият редакционен консултант на Business Lady

“Business Lady: Списание от деловата за деловата жена!”

Leave a Reply