Излезе първият брой на PRактики, Информационно издание на БДВО

PRnew.info БЛОГ I 2010-01-18

PRактики, Информационно издание на БДВОПървият брой на PRактики, Информационно издание на БДВО, излезе от "печат". Двуседмичното електронно издание на Българското дружество за връзки с обществеността e насочено към добрите практики в публичните комуникации, PR и връзките с медиите. Изданието ще има за цел да информира всички желаещи за инициативите на БДВО, както и за всичко интересно, което се случва в професионалната PR област по света и у нас. В първия брой на PRактики ще намерите предстоящи обучения и събития, свързани с PR, информация за Шестия PR фестивал в Стокхолм през юни 2010 г., новини за Европейската PR Конфедерация (CERP), интервюта със Силвия Костова, Управляващ директор Symmetric Communication и с Ванина Хаджийска от комуникационния екип на ДЗИ и др.

Милена Атанасова, главен редактор на изданието и председател на БДВО, споделя в редакционното обръщение:

"Здравейте, PR-и!
 
експерти, специалисти, асистенти, практици, академици, студенти и най-вече PR ентусиасти :)
 
Изключително се радвам да се срещнем на територията на първото електронно информационно издание на БДВО – ”PRактики”. Ако имате желание, ще го получавате по електронната си поща на всеки 2 седмици. Вярваме, че то ще ви хареса и най-вече, че ще бъде полезно за вас в работното ви ежедневие.
 
Идеята да създадем подобен бюлетин се роди през изминалата 2009-та година, като естествена развръзка от успешната дейност на Дружеството. Ние имаме да ви кажем все повече неща, надяваме се – вие също искате да имате арена за дебати и най-вече място, където да изразите своето задоволство или недоволство от случващото се в България и извън нея относно всичко, свързано с професията ни.
 
”PRактики” ще бъде и наш, и ваш инструмент за обмен на информация. Изданието ще има за цел да информира всички желаещи за инициативите на БДВО, както и за всичко интересно, което се случва в професионалната ни област по света и у нас. Oт редакционния ни екип очаквайте също да събира и вашите знания, мнения и впечатления относно случващото се в PR сферата. Затова в този своеобразен електронен бюлетин предстои да видите не само новини, но също и интервюта с популярни и недотам популярни личности от PR областта в България и по света.
 
А сега ви оставям да разгледате сигналния (нулев) брой, защото сигурно сте любопитни.
 
Приятно четене!"
 
Първият брой на PRактики, Информационно издание на БДВО може да изтеглите от тук: 
 
 
Изданието включва следните рубрики:
 
Редакционна
PR Новини
PR Събития
PR Лица
Новите членове
PR Забавление
и други
 
Редакционният екип е в състав:
 
Милена Атанасова
Нели Бенова
Стоян Стоянов
Симона Стефанова 
Мануела Дюлгерова
 
Редакционният екип очаква вашите мнения, коментари, предложения за материали в “PRактики” и желание за абонамент на координатите на редакцията:
 
Българско дружество за връзки с обществеността
София 1504, ул. "Сан Стефано" №25
Tел: 0885106372; 02/4833631
Ел.поща: s.stefanova@bdvo.org

One Response to “Излезе първият брой на PRактики, Информационно издание на БДВО”

  1. PRактики – ново от БДВО | Васи ли?! Says:

    [...] информация за изданието има тук. Може да видите пресния брой, а ако той е привлякъл [...]

Leave a Reply