Жанета Дядовска е новият Управляващ Директор на i2i Public Communications, част от групата на MAG Communications

www.prkernel.com | 2010-01-19 

Една от водещите български PR агенции i2i Public Communications, част от групата на MAG Communications, вече е с подновен екип, нов офис и нов Управляващ Директор. В резултат на вътрешно преструктуриране на част от агенциите в комуникационната група, завършило в края на миналата година, към екипа на PR звеното се присъединиха няколко изключително опитни специалисти, a i2i Public Communications се премести в чисто нов офис, в непосредствена близост до останалите агенции в групата.
„Основното предимство на i2i Public Communications е това, че ние сме част от една голяма компания, специализирана изцяло в провеждането на интегрирани маркетингови комуникации. Сега повече от всякога е важно да оптимизираме ресурсите си и да предложим на клиентите ефективни решения. Ето защо преместването ни тук и разширяването на екипа със специалисти, с добри познания не само от PR бранша, но и от рекламата са важни фактори, които ни позволяват по-добре и по-успешно да планираме и реализираме кампаниите на нашите клиенти. Реклама, PR и медии вървят ръка за ръка, ние работим в екип с останалите агенции и по този начин предлагаме много гъвкави решения. Финансовото предимство, което получават клиентите в рамките на групата, е само едната страна на монетата и тя не е маловажна, но истински ценното решение за рекламодателите е обединеният ресурс и добрият интегриран план като ключови фактори за една успешна кампания”, коментира Жанета Дядовска, новият Директор на агенцията.
Жанета Дядовска има повече от 10 години опит в сферата на маркетинговите комуникации. Работи активно с национални и регионални медии по осъществяването на множество публични кампании, сред които парламентарни, президентски и местни избори за различни кандидатури, ръководител на отдел „Връзки с медиите” и пресаташе на парламентарна група в 39-тото Народно събрание. През годините добива опит при изготвянето на анализи, свързани с медийна активност, социологически и маркетингови проучвания, както и управление на кризисни ситуации. Преди да поеме ръководството на една от водещите български PR агенции, Жанета Дядовска e част от екипа на MAG Advertising се грижи за пълното рекламно и медийно обслужване на ключови клиенти на агенцията, стратегическо планиране, изготвяне на комуникационни стратегии и продуктови кампании, разработване и провеждане на множество BTL активности. През годините работи за клиенти като Петрол, Еврохолд, Евроинс, Итал Фууд Индъстри, Еврошанс и много други. Член на IPRA (International Public Relations Association).
i2i Public Communications e агенция предлагаща пълно обслужване в сферата на Public Relations, Public Affairs, корпоративни и вътрешни комуникации и връзки с институции. През изминалите седем години агенцията е осъществила многобройни корпоративни, имиджови, политически и вътрешни кампании за водещи български и международни компании в различни сфери на бизнеса. Екипът на i2i Public Communications се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на Public Relations. Сред клиентите на агенцията са Петрол, Иморент България, Камор Ауто, Сигма Кепитъл, Moto Pfohe, Tommy Hilfiger, Mango, PUMA България, International Capital Group и други.
i2i Public Communications е част от MAG Communications – група от 7 компании, специализирани в сферата на интегрираните маркетингови и медийни комуникации, собственост на Красен Кралев.
Повече информация на: www.i2i-pr.com

Оригинална публикация

Leave a Reply