Жанета Дядовска е новият управляващ директор на Publicis Consultants MSLGROUP

Publicis Consultants MSLGROUP I 14.12.2016

Най-голямата специализирана група за маркетингови комуникации в страната Publicis One Bulgariа, обяви назначението на Жанета Дядовска за управляващ директор на PR агенция Publicis Consultants MSLGROUP. Тя ще отговаря за стратегическото планиране и бизнес развитие, консултирането на настоящи и потенциални клиенти и устойчивото прилагане на интегрирани PR програми в рамките на групата на локално и регионално ниво.

„Радостни сме, че Жанета се присъединява към екипа на Publicis Consultants MSLGROUP. Тя е експерт с широки познания и опит в областта на маркетинговите комуникации. Нашият фокус е да създаваме продукти с висока добавена стойност за клиентите ни, креативността вече не е запазена част на рекламата, търси все повече в PR-a и дигиталните комуникации и решенията все по-често са интегрирани.
Сигурни сме, че заедно с опита и ресурса, който имаме, тя ще успее да приложи ефективни стандарти за работа, съизмерими с глобалните практики на най-добрите PR агенции“, заявява Николай Неделчев, изпълнителен директор на Publicis One Bulgariа.

Дядовска има дългогодишен опит в областта на стратегическото планиране, маркетинговите комуникации, връзките с обществеността, събитийния мениджмънт и политическите комуникации. В последните години работи по управлението на европейски проекти, преди това е част от United Partners и отговаря за бизнеса с нови клиенти, повече от шест години е част от групата MAG Communications, където заема различни позиции в рекламното и PR звено. Била е пресаташе на парламентарна група в 39-тото Народно събрание, през годините работи по различни медийни и бранд проекти, част от които отличени с награди в различни конкурси. Опитът й включва изграждане и управление на комуникационни стратегии за продукти в сектора на бързооборотните стоки, енергетиката, туризма, агро и публичния сектор. Работила е за клиенти като Petrol, Eurohold, Ital Food Industry (FS), Happy Bar&Grill, Евробет, КЕН, Hayat, Immorent Bulgaria, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, EURALIS, ING/NN Life & Pension Insurance, KARE Design, ABBOTT Laboratories и множество европейски проекти.

Член на IPRA (International Public Relations Association) и БДВО (Българско Дружество за Връзки с Обществеността), лектор в различни семинари и обучения.

За Publicis Consultants MSLGROUP
Publicis Consultants MSLGROUP е специализираната агенция за връзки с обществеността на Publicis One в България. С експертиза в управлението на маркетингови и корпоративни комуникации, създаването на интерактивно съдържание, изграждането на марки в социалните медии и дигиталното пространство, Publicis Consultants MSLGROUP е работила по над 600 мащабни проекта за клиенти от различни индустрии.

За Publicis One
Publicis One е международна комуникационна структура, която обединява под един покрив експертизата и опита на всички агенции на Publicis Groupe. Създадена с фокус върху интересите на всеки клиент, Publicis One осъзнава едновременната нужда от специализация и интеграция в съвременните маркетингови комуникации.
В Publicis One Bulgaria работят девет специализирани звена (Publicis Consultants MSLGROUP, Saatchi&Saatchi, Publicis Sofia, Leo Burnett, ZenithOptimedia, Starcom Mediavest, Publicis Dialog, Nurun/Publicis Modem, HappyEnd), които работят в областта на връзките с обществеността, рекламата, медийното планиране, промоционален и събитиен маркетинг, интернет и дигитални решения и производство на аудиовизуални продукти.

Leave a Reply