Журналистът Николай Бареков и политологът Димитър Аврамов стартират свой собствен медиен проект – BNews.bg

 

BNews.bg

Блогът на PRnew.info I 2009-10-27

Журналистът Николай Бареков и политологът Димитър Аврамов стартират свой собствен медиен проект – интернет медиата BNews.bg.

От началото на октомври интернет сайтът е активен в тестов режим. Създателите обещават BNews.bg да бъде ново поколение Интернет медия. 

Те анонсират, че "BNews.bg е сериозен и дългосрочен медиен проект, който не паразитира върху чужд медиен опит и чиято цел не е да предизвика временни шумове в родното медийно пространство.

Убедени сме, че със сериозна работа и с обективна журналистика постепенно ще се наложим на пазара като Интернет медия, която четете с удоволствие."

Освен сериозните политически и икономически теми, интернет медиата ще залага и на шоу и забавни новини, като и закачливо подканва да изпратите "готини, секси снимки, ако сте българка и нямате комлекси" на редакционния електронен адрес.

След като блогът на Бареков стана част от групата на bTV, може би това е поредния опит на популярния тв водещ да навлезне на пазара със собствена медиа – нещо, за което е намеквал няколко пъти през последната година.

Блогът на PRnew.info

3 Responses to “Журналистът Николай Бареков и политологът Димитър Аврамов стартират свой собствен медиен проект – BNews.bg”

  1. Vladi Says:

    Toya i tuka li shte ni spami! Ulia se s hvalbite kum Boiko…

  2. Big Bang Says:

    Следим проекта с интерес:) Чакаме снимките на освободените и секси българки, както и повече инфо за Алексей, Яне и Бойко!

  3. Bene Says:

    Ami sega…!?

Leave a Reply