Календар на събитията на Apeiron Academy за месец ноември 2009 година

EVENTS.dir.bg I 2009-11-08

Apeiron Academy17 ноември 2009 година – Срещи с Добри комуникатори

През Ноември ще се състои второто специално събитие на Apeiron Academy от поредицата срещи с личности, които заради личните и професионалните си постижения, ние наричаме Добри комуникатори. Гост на втората професионална среща ще е режисьорът Явор Гърдев, а модератор ще бъде Явор Дачков. Събитието ще се проведе в столичния хотел "Метрополитън".

18 ноември 2009 – Среща на Клуб Вътрешен комуникатор

Основни точки в програмата на срещата ще са работната програма на Клуб Вътрешен комуникатор за 2010г.; равносметката и резултатите от Първото издание на конкурса за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards, както и преставянето на новата квалификационна програма за специалисти в областта на вътрешните комуникации – Сертификат за вътрешни комункации.

Очакваме всички на 18 Ноември 2009 г. от 19.00 часа отново в Apeiron Hall, ул. Искър 54, ет.2.

Моля потвърдете вашето присъствие на apeiron@apeironcommunicaton.com.

Ако не сте част от Apeiron Academy Клуб Вътрешен Комуникатор, но желаете да се присъедините, можете да получите повече информация, свързвайки се с екипа на Apeiron по телефон или на apeiron@apeironcommunication.com

1 ноември – 15 декември 2009 година

Конкурс за стипендия за обучение в CIPR Internal Communications Certificate

На 1 ноември 2009 г. Apeiron Academy стартира

Конкурс за стипендии

за обучение в първия в България випуск на английската професионална квалификационна програма в областта на вътрешните комуникации – Internal Communications Certificate на the Chartered Institute of Public Relations (CIPR).

В рамките на следващия месец и половина всички подадени кандидатури ще се борят за стипендия, която покрива пълните разходи по обучението и допълнителните учебни материали.

В конкурса могат да участват специалисти, работещи в сферата на корпоративните комуникации, както и студенти с минимум една година професионален опит в сферата на пъблик рилейшънс, човешки ресурси, вътрешни комуникации, маркетинг, организационно развитие. Документи могат да подават както български, така и чужди граждани.

За контакти:

Apeiron Academy

гр. София, 1000

ул. Искър 54, ет.2

тел.: 02/ 811 7855

apeiron@apeironcommunication.com

http://www.apeironacademy.com/

Оригинална публикация

Leave a Reply