Камелия Воче и авантюрата “7-о авеню”

в. 24 часа, ТВ приложение | Надежда ЙОСИФОВА | 06.11.2010

С удоволствие всяка делнична сутрин певицата влиза в студиото на ТВ 7 като ководеща в предаването "7-о авеню", а партньорството й с Мон Дьо определя като "лудо забавление". В началото, когато й съобщили името на екранната й половинка, приела новината като страшна, но след началото на репетициите двамата почувствали пълна хармония помежду си.

Камелия Воче признава, че е леко небрежна, малко нехайна и забравя задачките си. Затова пък е адски любопитна в работата си и най-много се кефи на разнообразието от гости. "Влизам в нови, непознати за мен материи – откровена е тв водещата. – Забавлявам се много в рубриката "цветя и градина", тъй като правя всичко сама и в моята градина. А в петък имаме музика на живо, което е изключително приятно за мен като певица". Камелия не се е отказала и от пеенето. През септември е имала участие в Неапол. Влюбена е в джаза. "Не съм й смятала, че нещо друго може да измести музиката. Единствено децата имат свое място в сърцето ми. Изгледах ги с музика, не са ми липсвали пари, но и богата не съм станала. Господ дава всичко! А джазът ми даде възможност да усетя неща, които никой хонорар не би заменил".
Друга важна награда за изпълнителката е оценката на музикантите, с които работи, тъй като за нея те са мерило за това как се е справила. Извън сцената важните неща за Камелия Воче са децата, родителите, приятелите. Щастлива е с 28-годишната си дъщеря и 16-годишния си син Самуил. За каката казва, че е много зряла, нарича я "младия адвокат в къщата". Възхищава се на качествата й. Синът й се ражда, когато е на 29 години. Шегува се, че тийнейджърът е намерил двете жени в къщата, с които прави каквото си иска.
Признава си, че когато е живяла щастливо в Италия не е мислила, че скоро ще се върне в България и ще бъде тв водеща. Музикалната агенция, с която 15 години е работила в Неапол, й давала шанс да види и да се докосне до неща, за които не е и сънувала. Пее в Америка, обикаля Германия, Швейцария… кръстосва цяла Италия. "Харесвам тази страна. В Италия няма нещо, което да не ми е по мярка. И изведнъж след толкова години луд живот ми се струпаха куп проблеми. Три-четири години трябваше да се боря със зъби и нокти. Беше много трудно, може би едва последните две започнах да се усмихвам. И минах през този етап, защото в живота ми навлязоха хора, за които всички се питаха какво общо имат с мен. Връзката ми с Божидар свърши, но не пазя лоши спомени. Четири години и половина бяхме заедно и сблъсъкът ни беше неизбежен и няма как да не е, когато се върви в различни посоки". Камелия Воче е сигурна, че когато е с един човек, дава всичко, но и иска да получава всичко. В момента, в който усети, че нещата не я задоволяват, нещо се пречупва и вече знае, че няма връщане назад. Не крие, че нещо дребно е в състояние да обърне отношението й към някого.

Стр. 20-21

Leave a Reply