КАМПАНИЯ НА PuRple PR на 19-ти благотворителен базар на международния женски клуб в София “СВЕТЪТ ИДВА ПРИ ТЕБ”

Purple PR I 24.11.2013

Дарение за общо 800 лв. от новата ПР и рекламна агенция "PuRple PR"

PuRple PR ще подари 300 уникални, лимитирани коледни картички на 19-ТИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ЖЕНСКИ КЛУБ В СОФИЯ – СВЕТЪТ ИДВА ПРИ ТЕБ. Също така ще се включим като доброволци.Ще можете да откриете лимитираната колекция от коледни картички, създадени от екипа на PuRple PR, специално за 19-ти благотворителен базар на международния женски клуб на щанда на Скандинавия.Също така ще се включим като доброволци на същия щанд, така че ще можете и да се срещнете с нас там.
Очаквайте и снимки на картичките, които можете да си купите съвсем скоро на нашата фейсбук страница – www.facebook.com/purpleprbg. Парите от картичките ще отидат изцяло за благотворителни цели.
Напомняме Ви, че тази година Коледа идва още на 1-ви декември, в най-презничния ден от седмицата – неделя. Посетете Интер Експо Център на 01.12., където ще можете само за ден да направите едно истинско околосветско пътешествие. Не забравяйте да посетите щанда на Скандинавия, където ще бъдем и ние и откъдето ще можете да си закупите уникални, лимитирани коледни картички, създадени от PuRple PR специално за тази "подранила Коледа". Главната цел на базара, който предоставя на своите посетители един ден, изпълнен с разнородни изкушения и забавления от цял свят, е да бъде основен източник на финансиране на проектите на благотворителната фондация към клуба.

 

Leave a Reply