“Капитал” – за хората, които решават

в. Капитал Daily | 31.10.2011

Надяваме се "Капитал Daily" да бъде полезен за деловите читатели – ще казва всичко най-важно, без дребнотемия и политиканстване.
Причината "Дневник" и "Пари" да се слеят във всекидневник под името "Капитал Daily" е желанието на "Икономедиа" да обедини под една марка – "Капитал", продуктите за хората, които вземат решения. Сайтът Capital.bg ще бъде мястото, където в реално време ще се появяват най-важните новини от икономиката, политиката и финансовите пазари.
"Капитал Daily" ще продължи дългогодишните традиции на двата водещи делови всекидневника "Дневник" и "Пари". Всекидневният "Капитал" ще бъде за всички, които търсят качествена информация, преди да вземат решения – решения за своя бизнес, за своята кариера, за своето образование, за своите деца, в публичната администрация, в сферата на свободните професии. Надяваме се "Капитал Daily" да бъде полезен за деловите читатели – ще казва всичко най-важно,-без дребнотемия и политиканстване. Ще дава контекст, ще анализира причини и последствия и няма да спестява неудобни факти.
Седмичният "Капитал", както и досега, ще навлиза в дълбочина, ще прави анализи и прогнози, ще извършва журналистически разследвания. Както и през последните 18 години, ще бъде кучето, "което хапе", за да пази ценностите на гражданското общество и свободната пазарна икономика в България. Dnevnik.bg ще продължи да се развива като по-широк новинарски портал на медийната група "Иконо- . медиа", който ще се фокусира върху бързите и качествени новини. Дигиталната медия ще бъде изключително разнообразна и богата на информация. С новини, видео, информация от читателите Dnevnik.bg ще се стреми да покрива всичко интересно от политиката, бизнеса, спорта, културата и свободното време. С развитието на продуктовото си портфолио "Икономедиа" следва промяната в читателските навици, която ерата на интернет наложи. Днес новините вече са в интернет, от всекидневниците се очаква повече фокус и анализ, а седмичниците следят и предсказват трендове. Освен на хартия продуктите на "Икономедиа" присъстват на всички дигитални платформи: интернет сайтове, мобилни телефони и таблети.

От издателите

Стр. 2

Leave a Reply