Карина Поптрайкова и Петър Груев са Мини Мис и Мини Мистър, които Странд Бургас избра в края на Първоюнския детски празник

www.united-partners.com I 05.06.2014

Странд направи своя избор от две бургаски деца – Карина Поптрайкова и Петър Груев. И двамата са на 7, предстои им да бъдат първокласници и са ведри и усмихнати деца. И двамата са заведени на конкурса от своите майки. Петър обича да рисува дракони, а Карина – да танцува и всичко, свързано с движение. И двамата получиха ленти и подаръци.

Първи юни привлече в търговския развлекателен център стотици родители, които доведоха децата си, за да се забавляват. А домакините бяха сериозно подготвени! Програмата, изготвена заедно с Общинския детски комплекс, включваше много елементи и се зарадва на голяма публика! В нея участваха Десислава Конарова с изпълнение на пиано, балет "Дивна и Шапките" и Жулиета Михнева с танц Пеперуда, ДФТА "Радост" с танци Деца и По Благовец, ДФФ "Шарени гайтани", Лидия Стаматова от клуб "Сезони" и Синая Грозева от Вокалната група към Общински детски комплекс- с вокални изпълнения. Школата по театър представи комедиен етюд, имаше демонстрация по карате и модно дефиле за деца. Екип от актьори беше подготвил много забавни игри, всички деца участваха и се забавляваха в тях с радост. Всички игри и забавления в Странд  - Wizz Kidz, Glow Golf, Lazer Maze – привлякоха и децата, и техните родители!

Фонтаните с бликащ шоколад бяха сред големите атракции на деня и харесаха на всички малки и големи деца!

Автор:
United Partners  

Leave a Reply