Картбланш успя да подари отстъпка при пазаруване на 220 000 българи

Комуникационна агенция PRoWay I 28.03.2011

Притежателите на Картбланш използват преференциални условия при закупуване на стоки и услуги в над 1500 обекта в София 
 
28 март 2011 г. – София
 
Водещата карта за пазаруване с отстъпки Картбланш достигна до над 220 000 българи само за месец и половина след нейното стартиране. Успешната кампания за популяризирането на картата и за нейната активация успя да ангажира вниманието на активните потребители на стоки и услуги в българската столица. Горещите предложения на Картбланш за изгодни покупки включват ресторанти и барове, игрални клубове, салони за красота, като компанията предлага още по-атрактивни оферти за отстъпки и нови обекти до края на месец март.
 
Картбланш не се купува, а се предоставя безплатно. Всеки желаещ може да получи своята карта в някой от партньорските обекти. За използването на самата карта не се изисква нищо друго, освен регистрация на телефон 0700 1 90 90 или онлайн регистрация на електронната страница на картата – www.картбланш.bg с цел получаване на персонален код, с който ще могат в обектите да ви отчисляват отстъпките от цената. Регистрацията не изисква попълването на лични данни, а само име и телефон на собственика на картата и практически Картбланш не носи никакъв риск от злоупотреби. 
 
За Картбланш
 
Картата за пазаруване с отстъпки Картбланш е на пазара от 14 февруари 2011 година и предлага големи отстъпки в над 1500 обекта в София. Пълният списък с обектите, марките и процентите отстъпка можете да видите на www.картбланш.bg. Картбланш предлага отстъпки за всеки – от топ марки и ключови магазини, през заведения, автосалони, центрове за красота и какво ли още не, до квартални кафенета, фризьорски салони и магазинчета. Всеки месец Картбланш предлага и уникални предложения с отстъпки до над 50% в различни обекти от списъка (http://card.point.bg/promo).

Leave a Reply