“Кастинг” тръгна зле. Защо така?

в. България днес, ТВ приложение | 10.02.2012

Просто съм потресен от първото риалити шоу на БНТ – "Кастинг 

Стартира с доста "силен", както се казва, екип – в пилотния епизод, излъчен на живо, гост беше Стефан Данаилов. Ламбо обаче не каза нищо съществено, а разтягаше локуми. Това обаче съвсем не бе най-големият проблем.
Уви, водещата Ива Гочева, щерка на продуцента на "Под прикритие" Димитър Гочев, не стои добре пред камера. Момичето е притеснено, жестикулира нервно, бърка текста и въобще издава несигурност. Дори партньорът й Деян Донков, един от първите актьори на Народния театър, не успя да разчупи леда и скуката, сковали зрителите. Известен с буен темперамент и страстна игра, актьорът плейбой просто не се вписа в лежерния тон на риалитито. Той се опита да окуражи Гочева – попрегърна я на няколко пъти, но това не даде резултат.
Сценарият, който двамата четат, е под всякаква критика. Скучен, тромав и сух до болка, без капчица оригиналност. Единият започва изречение, другият го довършва -банален трик.
А колкото до режисурата – всъщност има ли режисьор в студиото? И музиката, която се пуска в шоуто. Ами че тя дори не е асансьорна, а е по-скоро като от соцресторант.
Така че "Кастинг" – по-добре се вземете в ръце, погледайте малко "Под прикритие" и вкарайте екшън като тях. Все пак сте обещали на победителя в шоуто да играе в третия сезон на кримката.

Стр. 29

Leave a Reply