Кеворк и Диана Найденова се разделиха

 в. Всеки ден | 11.11.2013 

Журналистката Диана Найденова постави нов рекорд в престоя в тв предаване. Точно 2 седмици след като стартира като ко-водеща на Кеворк Кеворкян във "Всяка неделя", Мадам ""Челюсти"" не издържа и напусна. Още след първата си поява в ефира Найденова е влязла в разногласия с Кеворк, научи "Всеки ден".
Като два остри камъка двамата са били в конфликт почти по всеки въпрос в дневния ред на предаването. Преди броени дни Диана съвсем се вбесила след поредната разправия с титуляра и му заявила, че няма смисъл да си хаби нервите. Той пък решил, че тя само го заплашва, защото още не е свикнала с взискателния му характер, и не й обърнал внимание. Часове преди ефира си Кеворкян отрече информацията, че с Диана са в скандал и тя няма да се появи на екран до него. На въпрос на "Всеки ден" сам ли ще води предаването, той се засмя и заяви, че Найденова е до него и дори се забавлява от породилите се слухове за напускането й. Очевидно обаче двамата не са успели да потушат конфликта си и минути преди ефира тя си е тръгнала след поредния бесен скандал, тъй като "Всяка неделя" стартира без нея.
Кеворк сам поканил колежката си в екипа, защото от години симпатизирал на нейния маниер на екрана. Преди време мустакатият водещ написа статията "Диана срещу пуяците", в която възхваляваше Диана Найденова и я обяви за свой наследник. Тя пък се разплакала от вълнение и му благодарила с есемес.
Още от първото предаване обаче се разбра, че двамата не са равноправни водещи и трудно се по-насят. Съдбата ги събра на 27 октомври, а на 10 ноември ги раздели. Нахъсаната журналистка смени няколко телевизии за кратко време
Пилотната й роля на тв водеща започна в Нова телевизия преди 3 години, когато беше избрана да води летните издания на "Здравей, България". Следващата й спирка стана конкурентната Би Ти Ви, а рубриката й "Опасно близо" беше част от предаването "Нека говорят" на Росен Петров. Тя се пробва за кратко и в ТВ7, но предаването й "Челюсти" просъществува само един сезон, защото Найденова се разболя и предпочете да излезе в дълъг отпуск, за да се възстанови от стреса и преумората. Междувременно последва изненадващата й сватба с ученическата й любов Мирослав.

Оригинална публикация

Original

Leave a Reply