Кой сяда на стола на Милен Цветков?

www.bliasak.bg | 2010-01-29

Според най-горещия слух водещият от спряната телевизия RE:tv Асен Григоров ще замести Милен Цветков в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“. Той бил дал съгласие да поеме работа, с която принципно е добре запознат, защото години наред водеше конкурентното предаване по БНТ „Денят започва“, пише blitz.bg.
Вчера стана ясно, че Милен Цветков е свален от поста си на водещ. За момента не се знае дали той ще продължи да работи в Нова телевизия. "Работим с Милен по друг проект и той отново ще е на екран. Лора Крумова няма да е сама като водещ, но промените в сутрешния блок, които няма да са големи, ще ги видите в средата на февруари", обяви PR-ката на медията Станислава Кунева.
“Формулата на този сутрешен блок, на който Милен освен лице бе продуцент и редактор, не дава резултати напоследък и затова я сменяме. Факт е, че в началото тръгна добре, но вече не е това, което зрителите искат да гледат. Нашите изследвания сочат, че много силно журналистическо присъствие сутрин не е това, което искат хората за събуждане – трябва им повече сервизна информация”, обясни програмният директор на Нова телевизия Олга Лозанова.

Оригинална публикация
 

 

Leave a Reply