Колеги се бунтуват срещу Карбовски

www.lifestyle.bg | 08.01.2011 | 14:24

Карбовски е мразен заради високата заплата и надменността му

Един от най-мразените водещи в Нова Тв е Карбовски. "Той е надменен егоцентрик. Смята се за най-великия човек в телевизията и само тръби, че предаванията му бият по рейтинг всички други продукции. Това изобщо не е така! В същото време не спира да се подмазва на ръководството", шушукат колегите му, цитирани от в."Уикенд".
Недоволството на служителите на медиата се допълва и от факта, че Карбовски прибира доста големи суми. Според мълвата месечното му възнаграждение стига 15 000 лв. Продуцентите на водещия правели всичко възможно да се докопат до най-актуалните и известни лица в БГ. Според колегите му е недопустимо лица като Божинов и Николета да гостуват в предаване като "Директно" с по-социална тематика, а мястото им е в "На кафе" или "Горещо". Те поставят под съмнение уменията на Карбовски и компетентността му , която е еднаква към всички гости, независимо от професията и статуса им в обществото.
Допълнително възмущение се носи и заради прехвърлянето на събеседниците му от едното към другото му предаване. Така Карбовски пести сили и генерира рейтинг като пуска "интригата" в едното предаване и я разплита в другото.

Оригинална публикация

Leave a Reply