Конференция Lotusphere Comes To You 2010

EVENTS.dir.bg

Кога: 25 март 2010 г. (четвъртък), 9.00-16.45 часа
Къде: София, Рейнбоу Плаза
Достъп: Само с покана и За медии
Организатор: Ай Би Ес България с помощта и съдействието на IBM

Събитието:

За четвърта поредна година в София ще се проведе конференция под името Lotusphere Comes To You, като локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа – Lotusphere.

Lotusphere Comes to You 2010, София ще съберe мениджъри от малки и големи компании, които искат да постигнат по-добри бизнес резултати, Lotus Software клиенти и партньори, както и клиенти на конкурентни платформи, търсещи по-висока възвръщаемост на инвестициите, ИТ лидери, разработчици, системни инженери и архитекти, анализатори, представители на Академичната общност и журналисти, които търсят последните новости в областта на софтуерните решения за продуктивност, съвместна работа и комуникация.

Lotus Knows When, Lotus Knows Where
25 Maрт, Рейнбоу Плаза, София

Участниците ще се запознаят с последните новости от Lotus Software и IBM Websphere Portal. Акценти на събитието ще бъдат личната и организационна продуктивност, бизнес ползите от използването на "Social Software " за организацията, алтернативите при избор на цялостна корпоративна платформа за съвместна работа и съкращаването на разходи за лицензи и поддръжка.

Lotusphere Comes to You 2010 е за всички, които търсят нови начини за постигане на по-добри бизнес резултати с помощта на решенията за работа в екип.

Участието в Lotusphere Comes To You е само с покани. Всеки, получил покана, е необходимо да потвърди участието си възможно по-скоро, защото местата са ограничени.

Тези, които проявяват интерес, имат възможност да заявят покана на адрес: http://www.ibs.bg/lcty.

Организатор на събитието за четвърта поредна година е Ай Би Ес България с помощта и съдействието на IBM.

Програма

09:00 – 10:00 
Регистрация

10:00 – 11:00
Откриваща сесия: Анонс на новата стратегия на IBM за решенията за съвместна работа и последните технологии от IBM Lotus Software. Обръщение от нашия специален гост.

11:00 – 12:00
Collaboration Economics

Дошла е поредната фактура по лицензното Ви споразумение. Задавали ли сте си въпроса за какво точно плащате? Открийте как може да освободите бюджетите си от разходи за скъпи лицензи за софтуер, който не ползвате ефективно. Kак да се освободите от зависимостта на доставчика си. Има ли по-добри варианти за съвместна работа?

12:00 – 13:00
ОБЯД

13:00 – 14:00
Lotus Notes като инструмент за персонална и организационна продуктивност и ефективност

Разберете как може да използвате мощта на Lotus Notes, за да подобрите собствената си продуктивност и да повишите ефективността на организацията и екипите в нея.

14:00 – 15:00
Преминете на по-високо ниво на комуникации и съвместна работа

Комуникации и съвместна работа за напреднали. В тази сесия ще покажем как да се възползвате от силата на общностите и социалните мрежи, как да общувате неограничено с всеки във Вашата организация или извън нея. Какви услуги да планираме за организацията, как да ги имплементираме и разпространим сред крайните потребители.

15:00 – 15:15
КАФЕ ПАУЗА

15:15 – 16:15
Бизнес решения

Представяне на различни бизнес решения. Разберете как може да имате напълно функциониращ офис за по-малко от час чрез Lotus Foundations и решения на Xerox и Shoretel. Научете повече за мобилните комуникации и свободата на общуване, която може да имате, вижте Websphere Portal в акция с GoPro Case Management Solution и други.

16:15 – 16:45
КОКТЕЙЛ

За Ай Би Ес България:

Ай Би Ес България (http://www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Ай Би Ес България е IBM Premier Business Partner и оторизиран център за обучение на IBM Lotus Software.

За Контакти:Невена Червенакова, Aй Би Ес България

Оригинална публикация

 

Leave a Reply