Конференция Webit eGov Summit

EVENTS.dir.bg

Кога: 26-27 май 2010 г. (сряда-четвъртък)
Къде: София
Достъп: Такса участие
Организатор: 
e-Academy

Събитието: Webit eGov Summit е събитие за региона на Югоизточна Европа, което ще събере в България всички участници в сектора „Електронно правителство“. Конференцията ще покаже реалното приложение на съвременните технологии в работата правителствата и общините, ще демонстрира на професионалистите от държавния сектор как да прилагат най-добрите практики от бизнеса в правителствените програми и ще даде възможност на компаниите да представят своите решения за този сектор. 

Електронното управление и електронното правителство са процеси, с които по-малко хора вършат повече работа, означава промяна на моделите на работа и традиционните подходи. Означава вливане на нови технологии в стари процеси. Означава достъп до данни, които могат да информират хората за общността, в която живеят и да подпомогнат правителствата при взимането на решения.

Технологиите показаха, че прозрачността, активността и сътрудничеството повишават ефективността на всяка индустрия. Електронното управление и електронното правителство постигат същия ефект за благото на обществото. 

Програмен комитет

Членове на Програмния комитет на Webit eGov Summit са някои от най-известните европейски експерти по e-governance, e-government, e-democracy и e-services.

Лица за контакти

Лектори и конферентна програма:

Аниела Русева
Ръководител на проекта
E: aniela@e-acad.eu
Т:  +359 52 611 600
Ф:  +359 52 611 900

Продажби:

Теодора Иванова
Mениджър Продажби
E: office@e-acad.eu
Т:  +359 52 611 600
Ф:   +359 52 611 900 

Оригинална публикация

Leave a Reply