Конгрес Инженеринг ЕООД (Техническо обезпечаване на събития)

Компанията предлага: Озвучаване, презентационна и конгресна техника за конферентни събития. Изграждане на сцени, сценични декори и ефектно осветление.

Дейност: Озвучаване, презентационна и конгресна техника за конферентни събития. Изграждане на сцени, сценични декори и ефектно осветление.

Адрес: София, ул. Фр. Жолио Кюри 20
Tелефон:Телефон: (+359 2) 963 29 55

Компанията: Конгрес Инженеринг е специализирана в рентал услугите и по-точно в областта на отдаване под наем на пълната гама конферентна и презентационна техника, озвучаване, ефектно осветление, видео и фото заснемане, техника за симултанен превод, професионални преводачи, изграждане на сцени, конгресни декори и сценичен дизайн, необходими за провеждането на всяко събитие. 

Фирмата предлага собствено, висококачествено техническо оборудване, отговарящо на световните изисквания и стандарти, висококвалифициран персонал, собствен транспорт и пълно съдействие за провеждането на специални събития и конферентни мероприятия.

Дейност: Конгрес Инженеринг е създадена с основен предмет на дейност отдаване под наем на пълна гама професионална апаратура за техническо осигуряване на конферентни мероприятия, изграждане на сцени и конгресни декори. Създадени са и проектантски и търговски отдел, отговарящи за проектиране, продажба и доставка на конферентна апаратура.

Услуги: Конгрес Инженеринг предлага: Изграждане на сцени и конгресни декори, Конферентно оборудване, Техника за симултанен превод, Професионални преводачи, Озвучаване, Презентационни екрани и мултимедия, Специални проекции, Видео и фото оборудване, Компютърно и офис оборудване, Специално ефектно осветление.

Отдаване под наем на пълна гама професионална апаратура за техническо осигуряване на конферентни мероприятия, изграждане на сцени и конгресни декори. Създадени са и проектантски и търговски отдел, отговарящи за проектиране, продажба и доставка на конферентна апаратура.

За запитване: http://www.congresseng.com/bg/congress-engineering-kontakti/

Контакти:

Адрес: София, ул. Фр. Жолио Кюри 20
Телефон: (+359 2) 963 29 55
Факс: (+359 2) 816 44 66
Web: www.congresseng.com

Leave a Reply