Konica Minolta България и Вали Компютърс развиват стратегическото си партньорство в България

Acta Verba I 21.01.2016

Двете компании обявиха съвместни планове за активно сътрудничество през 2016 г.

На 15 януари 2016 г. DEVELOP, част от Konica Minolta, и Вали Компютърс, организираха събитие, на което представиха решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Целта на тези решения е както оптимизация на разходите за печат, така и по-висока ефективност в управлението на документните процеси. На събитието присъстваха представители на компании от различни сектори на икономиката.

Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на Konica Minolta България, представи DEVELOP – търговска марка на световния лидер Konica Minolta: „Визията на марката DEVELOP е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации. Мотото „Динамичен баланс“ се свързва с нашата цел да бъдем предпочитан доставчик на иновативни ИТ решения, които дават възможност на хората и бизнеса да разгърнат целия си потенциал и показва стремежа ни да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти.“

Димитър Сотиров, консултант бизнес процеси, Konica Minolta България, представи основните проблеми, с които компаниите се срещат при ежедневната работа с документи и демонстрира как могат лесно да бъдат разрешени чрез софтуерите за управление на документите и съдържанието.

convert+share предлага функции, които са толкова ефективни, колкото и лесни за употреба – OCR, конвертиране на файлове, разчитане на баркод, разделяне на документи чрез баркод и др. Те премахват ръчните работни процеси и оптимизират документопотока в компаниите. Това спестява време и усилия и позволява служителите да се концентрират върху тяхната основна дейност.

dokoniCASE e нов продукт в портфолиото на Konica Minolta от корпоративни решения за управление на съдържанието (Enterprise Content Management). Това решение гарантира ясни и автоматизирани процеси в компаниите, спестявайки време и разходи. dokoniCASE позволява на мениджърите да имат контрол над важната информация в тяхната организация като документи, имейли, фактури, договори и др.

От май 2015 г., Вали Компютърс е официален партньор на Konica Minolta и предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни решения за работа с документи с марката DEVELOP.

“Партньорството ни с DEVELOP допълва портфолиото на Вали Компютърс с широка гама от устройства за печат, копиране, сканиране, дистрибуция и управление на документи. Клиентите ни оценяват добавената стойност, която софтуерните решения за работа с документи дават към хардуерните продукти.”, каза Снежана Хинова, търговски директор на Вали Компютърс.

Leave a Reply