Кореспондентът на “Труд” репортер на годината

 в. Труд | 13.12.2013 

Пресгрупата изпрати 2013-а с мощен купон

Коледен купон за първи път събра на едно място цялата "Медийна група България", която издава в "Труд", "24 часа", "България днес", списания и др. На партито в НДК в сряда вечерта шумната компания начело с управителя на медийната група Венелина Гочева преброи топ 50 на отличниците от всички звена и издания.
"Репортер на годината" стана "Кореспондентът на "Труд", съобщи главният редактор на най-стария български всекидневник Иван Михалев. Рожденичката на вечерта – здравната репортерка Диана Тенчева, допълни подаръците си и с голямата награда за най-много водещи материали на първа страница. "Пожелавам ви да ходите на лекар само за профилактични прегледи", пошегува се тя.
Заслужени призове получиха също Здравка Андонова, Драгомир Николов и Ангел Виденов. Специална награда взе и управляващият редактор Иван Димов, който, освен че наблюдава вътрешния отдел на вестника, обучава и цяла гвардия от студенти, които искат да разберат какво е да работиш в престижен всекидневник. На раздяла с екипа специален приз от редакцията получи и зам. главният редактор Георги Шарабов.
Краят на награждаването закономерно доведе до начало на танците. А за техния край историята мълчи…

Оригинална публикация

 

Leave a Reply