“Котараците” превзеха ТВ7

в. Галерия | Ивайло ДИНЕВ | 15.07.2010

В абсолютно недоумение изпаднаха всички служители на ТВ7, след като в медията започна да коли и беси доскорошната телевизионна водеща Виолета Сечкова. Само за няколкото месеца, в които беше по майчинство, тя успя да направи своя собствена продуцентска компания, напусна Про. бг и заяви амбицията си да засенчи маститите телевизионни продуценти Маги Халваджиян, Нико Тупарев и Димитър Митовски. Напористата дама не е сама в своето начинание. Неин пръв съдружник е Емил Кошлуков който до неотдавна се изявяваше главно в политиката. След благотворителното издание на "ВИП брадър", в което се включи доста активно, той намери ново поприще. Освен Кошлуков компания на Вили в продуцентската къща "No Frame" й правят още сценаристът Иван Радев и режисьорът Стефан Христов.
Тримата заедно произвеждат "Споделено с Камелия", "Какво ни забърка Лео" и "Нашенци".
Новите играчи са се разпрострели във всички часови пояси и заради тяхната продукция от ефира са паднали доста предавания, сред които "Следобед с ТВ7". Единственият, задържал се от старите труженици там, е журналистът Петър Волгин, който всяка вечер прави свое токшоу. Кой дава тласък на кариерата на Вили Сечкова? Тя никога не се е славела с образователен ценз, нито е била смятана за авторитетна водеща. С мъки завършва основното си образование в 163-то училище в столичния квартал "Дружба". В 7-и клас вече е първа любимка на всички момчета от горните класове, които са пленени от впечатляващата й визия.
Вили завършва средното си образование в 138-о СОУ. Там дори не й се налага да посещава часовете редовно, защото се явява на изпити като частна ученичка
По това време Сечкова отива и на кастинг за асистентка в сутрешното неделно шоу на Би Ти Ви "Сблъсък", където й се налага да замести Ирен Онтева. Сечкова бързо грабва окото на мъжката аудитория и вдига рейтинга на рубриката с оскъдния си бански, по който разнася една табелка.
Оттогава датира и силното й увлечение по Андрей, който е водещ заедно с Иван на предаването. Вили е влюбена в него, но се страхува да му признае чувствата си. В крайна сметка набира смелост, но за всеобщо учудване Андрей не поддава и отрязва мераците й да делят освен един ринг и една постеля. Това не пречи на перфектните им отношения занапред и те дори стават продуценти на нейно собствено шоу по Про.бг "Градски легенди".
По това време Иван и Андрей вече имат изгода от доброто си приятелство със Сечкова, защото точно тогава тя хвърля въдицата в морето от софийски бизнесмени и улавя Александър Сталийски.
Младият мъж е адвокат и внук на бившия министър на отбраната със същото име. Идеална финансова и емоционална партия за напористата Вили. Тя пък винаги е желала хората да си мислят, че сама е постигнала всичко и без особено много труд.
Още от началото на връзката си със Сталински успява да го придума да доведе в студиото й Бойко Борисов, който все още е кмет на София.
Това се случва благодарение на приятелството на Сашо с настоящия премиер. Той е част от осветления от Сергей Станишев приятелски бизнес кръг "Котараците". В него участват още пернишките бизнесмени Иван Алексиев и Богомил Гьорев.
Запитана какво мисли за "Котараците" и дали тя самата присъства на техните срещи с Бойко, Виолета с усмивка казва: "Ами, не знам. Защо не питате Бойко Борисов? Аз не участвам в това каре и не играя карти с тях. Можете да им звъннете и на двамата и да ги питате".
Вили също се познава добре с Борисов, който дори й отправи предложение в ефир да я венчае със Сталийски.
В крайна сметка обаче сватба няма, но се появява наследник, естествено, кръстен на баща си.
Преди да роди, Сечкова пробва да завърши един, а след това и втори колеж, за да се сдобие с диплома но образованието отново се оказа сериозна спънка за нея.
Затова тя се отдава на майчинството, но само след година се захваща с продуцентски бизнес в телевизията. Из коридорите на ТВ7 се мълви усилено, че нищо не може да наруши хегемонията на "No Frame". От есента Сечкова щяла да прави още две предавания както и телевизионни игри. Засега тя не искала да застава отново пред камерата по настояване на любимия й Сашо, който не искал да насочва вниманието към семейството им.
Чрез Вили той, както и премиерът, планирали да прокарат влияние най-на-пред в ТВ7, а по-сетне и в големите национални телевизии, където тя може да спечели чрез конкурси свободните места в програмите.

Стр. 12-13, 18-19

Leave a Reply