Красимир Гергов: ЖУРНАЛИСТИКАТА Е ДЛЪЖНИК НА ИНВЕСТИТОРИТЕ

в. Новините днес | 2009-12-17

Бизнесменът прогнозира 15% ръст на рекламата В медиите през 2010 г.

Красимир Гергов"Журналистиката като цяло е длъжник на всички инвеститори, които рискуват да инвестират в тв проекти". Това твърди в интервю пред вестник "Класа" бизнесменът Красимир Гергов. Той призовава всички журналисти, които смятат, че журналистиката е тяхното призвание, да бъдат особено внимателни и нетърпими към всички техни колеги, които се опитват да злоупотребяват със свободата на словото в България и по-специално на
основните медии в страната.
"Бих искал да дам пример с агент Димитър – най-фрапантния пример за доносник, който е топил цялата интелигенция на България. След демокрацията той се направи на дисидент, успя да обвърже и да завоалира своите участия в бившата национална телевизия, като ужким най-демократичното и сериозно предаване, без да отчитаме факта, че всички хора, които се опитваха да създадат каквото и да е било предаване с водещи и гости, бяха елиминирани", казва още Гергов.
Пред НОВИНИТЕ ДНЕС Красимир Гергов прогнозира 15% ръст на рекламата в медиите през 2010 г. Според него всички търговски марки ще търсят възможността да вземат пазарен дял и затова той очаква изненадващо покачване на инвестициите в реклама.

Стр. 5

Leave a Reply