Кръгла маса “Как се прави кариера в медиите?” ще се проведе днес във ФЖМК

Начало: Понеделник, 04 Юни 2012 г. – 17:00 часа
Край: Понеделник, 04 Юни 2012 г.
Място: София, зала 13 на Факултета по журналистика и масова комуникация, ул. "Московска" №49
Достъп: Свободен
Организатор: Кариерен център на Софийски университет

Ако искате да работите в областта на медиите, но не знаете от къде да започнете, Кариерният център на Софийски университет може да ви помогне. По негова инициатива в понеделник – 4 юни – ще се проведе кръгла маса на тема "Кариерно развитие в медиите".

В срещата ще участват специалисти по подбора от медийната сфера и мениджъри от български печатни и електронни медии. Лично от тях участниците ще могат да научат какви умения са необходими за работа в сферата и как да открият подходящи възможности за себе си. Освен това ще получат полезна информация за това с какви документи се кандидатства за работа, как да ги оформят и как да се подготвят за интервю. Директори и главни редактори от печата, телевизията и радиото пък ще споделят своя личен опит.

Събитието ще се състои в зала 13 на Факултета по журналистика и масова комуникация (ул. "Московска" 49) и ще започне от 17 ч. Входът е свободен.

————————————————————————–
 
Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България: http://www.eventbox.bg/events/3102

Leave a Reply