“Културата Онлайн” привлече 51 участника

в. ComputerWorld | 20.07.2013 

Общо 51 културни институции и дейци се включиха в конкурса "Културата Онлайн – уеб технологиите в подкрепа на българската култура", организиран от българската дигитална агенция eDesign. Победителят в надпреварата ще бъде награден от eDesign с уеб сайт на стойност до 10 хил. евро, а всички останали ще получат безплатен хостинг от SuperHosting.BG,
Етапът на онлайн гласуването започна и всеки може да даде своя глас за предпочитаните от него участници в секция "Гласувай" на сайта coolture.info. Гласуването на публиката ще продължи до 12 август. Крайният победител ще бъде определен по точкова система, в която еднаква тежест ще имат гласуване на публиката и оценката на журито.
Междувременно стана известен и съставът на журито на конкурса. В него влизат актьорът и телевизионен водещ Захари Бахаров, ТВ водещият Ники Кънчев, певицата Миленита, Георги Костов, криейтив директор на eDesign, Симеон Цеков, ИТ специалист в областта на уеб дизайна, както и технологичните журналисти Начо Стригулев, Тихомир Иванов и Светлин Желев.

Стр. 2

 

Leave a Reply