Квалификациите на Starcraft II ще бъдат стриймвани на английски език в You Tube

Vorpal e-Sports I 4.10.2013

Квалификациите на най-голямото Starcraft II събитие на Балканите ще се проведат на 12 и 13 октомври и ще бъдат стриймвани на английски език от NoThx в You Tube канала на Vorpal e-Sports.

Квалификациите (http://www.psistorm.eu/news-1650)на най-голямото Starcraft II (http://us.battle.net/sc2/en/)събитие на Балканите ще се проведат на 12 и 13 октомври и ще бъдат стриймвани на английски език от NoThx (http://ggpedia.gaminggear.bg/index.php/NoThx)в You Tube канала на Vorpal e-Sports (http://www.youtube.com/channel/UCYHEZ8Hxnmj3nwapSPot2HQ).

Засега не е предвиден стрийм на български език, но при желание някой да се заеме с това, може да се свърже с организаторите на събитието на sharkyizrod@vorpalchallenge.com или happyizrod@vorpalchallenge.com.

Квалификационните игри ще започнат от 15:00 и в двата дни (12 и 13 октомври), а формата ще е малко по-интересен от нормалните квалификации, защото ще е голям бракет директна елиминация. Всички мачове ще се играят 2 от 3 игри и така докато се стигне до четвърт финалите. Топ 8-те играча ще бъдат разпределени в две групи по четири, където ще играят WCS/GSL-стил групи. Топ 4-те от тях ще продължат до следващата част от събитието, където ще играят класиралите се на първите места играчи от едната група с класиралите се на вторите места от другата група.
На този етап ще останат само 2-ма играча, които ще спечелят място на най-голямото Starcraft II събитие на Балканите, което ще се проведе на 19 и 20 октомври в Мall Paradise Center в залата на Boulderland (http://boulderland.eu/)(eтаж 3).

Ако между участниците стигнали до тази последна фаза от квалификациите има хора , които живеят извън София, организаторите от The Vorpal Bulgar Challenge (http://www.vorpalchallenge.com/)са осигурили престои с преспиване.

Ако сте фен на Starcraft II и желаете да се запишете в квалификациите, можете да го направите на (http://www.psistorm.eu/news-1650). Това ще стане след като изпишете името си и character кода ви, разделени с точка между тях, например: IvanDevetShest.1996, в коментарите на новината.

Екипът на The Vorpal Bulgar Challenge (http://www.vorpalchallenge.com/) желае приятна игра и късмет на всички участници в квалификациите. 

Leave a Reply