Lenovo ThinkPad – N1 в класация за потребителска удовлетвoреност за четвърти пореден път

IBS Bulgaria I 2010-05-26

Надеждността на хардуера е ключов фактор, според изследване на TBR

Мобилните компютри ThinkPad са определени на първо място от TBR (Technology Business Research, Inc.) в изследването на удовлетвореността на корпоративните клиенти (Corporate IT Buying Behavior and Customer Satisfaction Study) за първото тримесечие на 2010 г. Класацията показва, че за четвърти път ThinkPad са признати от клиентите от средни и големи компании, поради своето високо качество, надеждност и кратко време за доставка. В изследването е отразенo и високото ниво на удовлетвореност на клиентите на Lenovo от телефонната техническа поддръжка и времето за отремонтиране.
Според проучването, Lenovo печели преднина пред конкуренцията благодарение на качествения и надежден хардуер, като компанията е заемала първото място 15 пъти от началото на 2006г. – пет пъти повече от конкурентите. Lenovo е и единственият PC доставчик, който има оценка 6.1 или повече. Потребителите определят надеждността на хардуера като критичен фактор за тяхното удовлетворение.
Последните представени ThinkPad преносими компютри включват серията ThinkPad Edge, създадени да предоставят на клиентите от малкия и среден бизнес достъпен компютър с най-новите технологии и възможности за уеб конференции, със стилен ThinkPad дизайн, възможност за избор на цвят на капака и съвременна клавиатура. ThinkPad X100e създава нова категория преносими компютри, като дава на потребителите висока продуктивност и лек формат на цената на нетбук. В допълнение, Lenovo представи и иновативният ThinkPad T410s – тънък, лек, мощен и производителен.
Проучването е проведено сред близо 500 ИТ специалисти, взимащи решенията, от средни или малки организации в Северна Америка с почти един милион инсталирани компютри.
Ай Би Ес България (www.ibs.bg) е Premier бизнес партньор на Lenovo и оторизиран сервиз за Lenovo продукти.

Leave a Reply