Любов и вино в кулите

PR Agency Anettevents I 4.02.2011

Свети Валентин във Варна Тауърс стартира още на 1-ви февруари с атрактивната кампания „Любов от пръв поглед”. Комплексът отправя предизвикателство към всички свои посетители – „Снимай се, пазарувай, забавлявай се и спечели най-съкровените подаръци – Годежен пръстен от Altınbaş Diamond, Романтична вечеря за двама във въртящия се ресторант Magnito, петзвезден уикенд за двама от Travel solutions и много други интересни награди”.

За да осигури възможност за красиви спомени от празника на всички влюбени двойки, Варна Тауърс изгради бленуваната романтична градина с арка, цветя и всички елементи, които създават атмосфера в романтичните филми. Всеки, престрашил се да се снима на фона на този декор и изпратил тази снимка на e-mail: love@varnatоwers.com, ще има шанса да бъде сред щастливците от тематичната томбола на Варна Тауърс.
За по-срамежливите са предвидени и други форми за участие. Още на 13-ти февруари от 17:00 часа с много забавни състезания и изненади търговският център ще започне честванията на любовния празник. Ще се раздават прегръдки, целувки, валентинки – ще цари истински празнична и тематична атмосфера. В самия ден 14-ти февруари от 18:00 часа гостите на комплекса ще станат свидетели и участници в състезания за най-продължителна целувка, най-атрактивно обяснение в любов и много други забавни игри. Официалното теглене на печелившите от томболата ще бъде съпътствано от уникален спектакъл, организиран за първи път в България, със съдействието на ВСУ „Черноризец Храбър”.
Варна Тауърс не пропуска да отбележи и православния празник Трифон Зарезан. Съвместно с винарска изба Варна, комплексът ще зарадва ценителите на хубавото вино с дегустации и ще им даде възможност да се потопят в магията и на двата празника. Посетителите на Варна Тауърс ще могат да се насладят на вино в празнична атмосфера в следобедните часове от 4-ти до 14-ти февруари.

Leave a Reply