LLP Dynamics България обяви своята Програма за подкрепа на бизнеса

Комуникационна агенция PRoWay I 1.12.2011

Компанията стартира с изключително изгодно предложение за използване на Microsoft Dynamics NAV, което ще спести на бизнеса от 6 000 до 14 000 евро*

1.12.2011 г., София. LLP Dynamics България представи на Среща с медиите днес своята цялостна Програма за подкрепа на бизнеса и повишаване на ефективността на управление на компаниите.

Първата стъпка от инициативата е атрактивното предложение Microsoft Dynamics NAV Gives you 5 за оборудване на пет конкурентни лиценза за работни станции абсолютно безплатно, което ще спести на компаниите от 6 000 до 14 000 евро*.

По време на събитието Божидар Крапчев, управляващ партньор на LLP Dynamics България, представи анализ на тема: „Пазарът през 2012 г. и възможностите пред българския бизнес”, който се фокусира върху проблемите, трудностите и решенията пред българските компании в условията на криза.

Анализът обхваща синтезиран преглед на бизнес средата и компаниите през 2011 г., основните акценти, които ще влияят на пазара на българските фирми, както и основните проблеми и предизвикателства пред бизнеса през предстоящата 2012 г.

Българският бизнес, според Божидар Крапчев, е изправен пред сериозните проблеми, свързани с:

- ниска производителност;
- висока себестойност и неконкурентоспособност;
- ниска покупателна способност на клиентите;
- висока междуфирмена задлъжнялост – много забавени плащания;
- липса на оборотни средства и достъп до финансиране;
- липса на интерес за дялови инвестиции.

По време на представянето на Анализът бяха посочени и успешните решения за неутрализиране на проблемите и постигане на ръст на бизнеса на компаниите.

Пълният текст на Анализът може да изтеглите от: http://www.dynamics.bg/userfiles/file/analiz_final.pdf или да заявите на silvia.ivanova@llpdynamics.bg.

* Предложението Microsoft Dynamics NAV Gives you 5 важи до 31 януари 2012 г. за всеки нов клиент на LLP Dynamics България при задължителна поддръжка към Microsoft за първите 3 години.

За LLP Dynamics България

LLP Dynamics България е консултантска компания, лидер в областта на разработването и внедряването на ERP решения за местни и международни компании. Компанията е част от LLP Group, която е основана през 1992 година в Чехия. През 2003 г. LLP Dynamics става партньор на Microsoft за ЕRP решенията Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics AX. С повече от 240 реализирани внедрявания на Microsoft Dynamics NAV и над 60 внедрявания на Microsoft Dynamics AX зад гърба си, LLP Dynamics се утвърди като един от най-опитните партньори на Microsoft Dynamics за региона.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Assistant
ProWay Communications Agency
Моб.тел.: + 359 (879) 931 336
E_mail: d.chobanova@proway.bg 

Leave a Reply