Luckyto.com – нова българска онлайн книжарница

PR Agency Crossroads Bulgaria I 2010-03-15

Luckyto.com е името на най-новата онлайн книжарница в България, която вече предлага над 1200 заглавия от издателствата Алтера, Арткомерс, Бард, Инфодар, Световит, Софтпрес и Палмира. Сайтът е базиран на платформата за онлайн търговия Summer Cart, разработена от фирма Mirchev Ideas. Броят на изданията нараства всеки ден, а съвсем скоро на сайта ще се появят и някои от най-популярните филмови заглавия. Екипът на Luckyto.com си е поставил за цел да предложи на своите клиенти най-голямото разнообразие от съдържание, включително книги, филми, музика и видео игри, на атрактивни цени, както и да им предостави най-лесния достъп до него. 
„Желанието  ни е да следваме най-новите тенденции  в сферата на дистрибуцията на лицензирано съдържание, включително  предлагането на дигитални книги  в аудио или текстов формат, както и разпространение на заглавия безплатно с интегрирана в  тях реклама, разбира се с разрешение на техните правоносители“ – заяви Светлин Желев, съуправител на Лъкито ООД – фирмата, собственик на сайта – „И тъй като стартираме дейност през най-хубавия сезон, бихме искали да честитим пролетта на нашите клиенти, предлагайки им 10% отстъпка от коричната цена на всяка закупена от тях книга през месец март.“.
„Интернет променя правилата на пазаруването, увеличавайки удобството и спестявайки  ценно време на клиентите. Нашето желание е да се възползваме изцяло от предимствата на онлайн търговията, която позволява на всеки да избере книга с няколко кликвания на мишката, докато си седи удобно пред домашния компютър, да прочете отзиви по форумите и да я закупи, без да става от стола“ – обяснява Александър Александров, съуправител на Лъкито ООД – „А освен, че клиентите ни ще спестят време, ние предлагаме и безплатна доставка за всички поръчки, чиято стойност надвишава 30 лв.“ 
Тъй като Luckyto.com работи от скоро, все още не предлага изчерпателен списък от заглавия. Затова освен, че екипът на книжарницата добавя нови издания всеки ден, клиентите имат възможност да поръчат и книги, които все още не могат да бъдат открити в списъка. „Можете да бъдете сигурни, че ако е възможно, ние ще намерим желаното заглавие за вас и ще ви го доставим при цена, конкурентна на останалите книжарници“ – добавя Александров.

Leave a Reply