Лъжа е, че ще купувам медии

в. Труд | Цветелина БОРИСЛАВОВА, СИБанк | 2010-06-10

"Нямам никакво участие в медии и нямам намерение да купувам медии." Това заяви вчера пред "Труд" Цветелина Бориславова – председател на надзорния съвет на СИБанк.

Повод за коментара на банкерката е публикувана В интернет сайт информация, че "в момента приключват преговорите по покупката на печатницата на ВАЦ от Цветелина Бориславова чрез СИБанк. Преговорите се водят от банкера Божилов". На тезгяха били "водещите медии "Труд" и "24 часа".
"Това е пълна лъжа! Никой не е говорил с мен по този въпрос, никой не ми е предлагал да купувам печатница. А и нямам интерес към този бизнес. Това е пореден слух, пуснат в публичното пространство, за да всее смут в обществото", каза Бориславова, която в момента се намира в чужбина. Тя уточни, че "банкерът Божилов" е вече пенсионер, живее в Сандански и няма никакво отношение към печатници и медии.
Бориславова запазва дяловото си участие в СИБанк и при увеличението на капитала на банката, предложено от страна на нейните чуждестранни партньори. "Това се прави с цел стабилизиране на банката", уточни бизнес дамата.

Стр. 15

Leave a Reply