M-Tel PR Challenge Contest търси най-добрия PR специалист

Българско дружество за връзки с обществеността I 16.03.2011

PR специалисти ще се борят в M-Tel PR Challenge Contest, наградата е възлагане на реален PR проект от M-Tел. Първият български риалити конкурс за наемане на PR агенция ще се състои по време на Петия PR Фестивал от 17 до 19 май.

M-Tel PR Challenge Contest ще награди най-добрия PR специалист в оспорвана надпревара по време на Петия PR Фестивал, който ще се проведе от 17 до 19 май 2011 година в София. Състезанието е част от специалните награди на PR Приз 2011. M-Tel PR Challenge Contest се организира от Българската конфедерация за връзки с обществеността в партньорство с М-Тел.

Победителят в състезанието ще спечели реализацията на реален PR проект на българската телекомуникационна компания.

Възможност за участие в състезанието има всеки PR специалист, който работи в PR агенция, или PR специалист на свободна практика, който може да покаже портфолио с най-малко двама клиенти.

Конкретното задание ще бъде получено от всеки от записалите се PR специалисти в деня на състезанието. Участниците ще бъдат събрани в една зала и ще имат 3 часа, за да подготвят своето предложение към М-Тел. След това те ще го презентират лично пред PR екипа на компанията. PR специалистите могат да използват телефон, интернет и "помощ от приятел". Важно е да бъдат убедителни, креативни и да предложат ефективни решения.

M-Tel PR Challenge Contest ще награди най-добрия PR специалист и неговата агенция с реален PR проект, ще има и специална награда и за самия участник.

Повече информация за M-Tel PR Challenge Contest може да получите на Специално събитие за представяне на PR Приз 2011 и Пети PR Фестивал 

(http://www.eventbox.bg/events/1569)

Информация за PR Приз 2011 и за Петия PR Фестивал

Leave a Reply